FidiOsan, 30 tablet

FidiOsan, 30 tablet

0 out of 5

6.78 

Prehransko dopolnilo FidiOsan vsebuje kombinacijo kalcija z magnezijem in vitaminom D za zdrave kosti in zobe ter normalno delovanje mišic.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1011547

Opis

Prehransko dopolnilo FidiOsan vsebuje kombinacijo kalcija z magnezijem in vitaminom D za zdrave kosti in zobe ter normalno delovanje mišic.

Kalcijeve soli v tabletah FidiOsan: kalcijev karbonat, kalcijev hidrogenfosfat in kalcijev laktat.

Kombinacija mineralov kalcija in magnezija skupaj z vitaminom D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob ter delovanju mišic. Vitamin D poleg tega prispeva tudi k normalni absorpciji, uporabi in ravni kalcija v krvi ter k delovanju imunskega sistema, magnezij pa k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

 

Uporaba in odmerjanje: svetujemo, da zaužijete po eno tableto dvakrat na dan, najbolje pred jedjo in z nekaj tekočine.

 

Sestavine: kalcijev karbonat, magnezijev oksid, kalcijev hidrogenfosfat dihidrat, sredstvi za povečanje prostornine: predgeliran koruzni škrob in posneto mleko v prahu, sredstvo za glaziranje: arabski gumi, kalcijev laktat pentahidrat, sredstvo za povečanje prostornine: uprašena celuloza, kalcijev citrat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat, prečiščena voda, utrjevalec: silicijev dioksid, sredstvo za povečanje prostornine: hipromeloza, aroma limone, barvilo: titanov dioksid, sredstva za glaziranje: šelak, smukec in olivno olje, holekalciferol, sredstvo za glaziranje: polisorbat 80.

Alergen: mleko

 

Vsebnost

 Dve tableti FidiOsan vsebujeta: *PDV 
 vitamin D 10 μg 200 %
 kalcij 620 mg 78 %
 magnezij 300 mg 80 %

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

 

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo.
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

 

Nosilec živilske dejavnosti za prehranska dopolnila je Bausch Health Poland sp. z o.o., Ul. Przemysłowa 2, 35-959 Rzeszów, Poljska.

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: