Bronchomed pastile proti kašlju, 20 pastil

Bronchomed pastile proti kašlju, 20 pastil

5.98 

Bronchomed pastile proti kašlju vsebujejo izvleček navadnega sleza in med ter so namenjene za lajšanje suhega ali dražečega kašlja kot produktivnega kašlja v vseh fazah kašlja, povezanega s prehladom.

Kategoriji: , Oznake: , , , , , Nensi: 1058940
Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček

Bronchomed pastile proti kašlju ublažijo vsak kašelj ob prehladu, suh ali moker. Izdelek tudi pomiri s tem povezano boleče žrelo. Pastile vsebujejo sestavini slez in med, ki delujeta kot balzam, saj prekrijeta in pomirita vneto sluznico žrela ter so primerne za celotno družino, in sicer za odrasle kot otroke, starejše od 6 let.

Slez in med, ki sta dragoceni glavni sestavini pastil Bronchomed, delujeta kot balzam, saj prekrijeta in tako pomirita vneto sluznico žrela. Sluz tvori fizično zaščitno plast, ki ščiti pred tujki in tako blaži suh, dražeč kašelj, obenem pa sluznici omogoča, da si opomore.

Pastile Bronchomed se uporabljajo kot blažilni pripravek za lajšanje dražečih simptomov vnetja v ustni votlini ali žrelu, do katerih prihaja zaradi prehlada, glasovne obremenitve in s tem povezane hripavosti in dražečega žrela ter mokrega in suhega kašlja.

Uporaba
Priporočeni odmerek:
Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: 1–2 pastili do 4-krat dnevno (največji dnevni odmerek je 8 pastil)
Otroci, stari od 6 do 11 let: 1 pastila do 4-krat dnevno (največji dnevni odmerek so 4 pastile)
Pastile raztopite v ustih s sesanjem.
Pri otrocih, mlajših od 6 let, obstaja nevarnost, da bi pastile pogoltnili, saj še niso razvili nadzorovanega sesalnega vedenja.

Podrobna sestava
1 pastila Bronchomed vsebuje: 125 mg suhega izvlečka korenine sleza in 125 mg medu.
Druge sestavine: arabski gumi, maltitol, citronska kislina, sukraloza, aroma pomaranče, srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda.

Opozorila
Uporaba pri pacientih s preobčutljivostjo na sladkorje
Bolniki z redko prirojeno preobčutljivostjo za fruktozo ali malabsorpcijo glukoze in galaktoze ne smejo jemati tega izdelka, saj vsebuje med.
Uporaba med nosečnostjo in dojenjem
Med nosečnostjo in dojenjem uporaba pastil Bronchomed ni priporočljiva.
Uporaba pri otrocih
Pri otrocih, mlajših od 6 let, obstaja nevarnost, da bi pastile pogoltnili, saj še niso razvili nadzorovanega sesalnega vedenja. Uporabe pri otrocih, mlajših od 6 let, ne priporočamo tudi zaradi pomanjkanja podatkov.

Posvetujte se z zdravnikom, če: simptomi po petih dneh ne izginejo ali se poslabšajo; se pri uporabi pastil Bronchomed pojavi oteženo dihanje, zvišana telesna temperatura ali gnojen izmeček.

Pakiranje: 20 pastil

Izdelek je medicinski pripomoček razreda IIa.

Proizvajalec: Kwizda Pharma GmbH, Avstrija

 

 

 

Lekarna Plavž

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You've just added this product to the cart: