A. Vogel Bioforce krema, 35 g

A. Vogel Bioforce krema, 35 g

Tonimer Lab, Baby nosno pršilo, 100 ml

 sterilna, izotonična raztopina z morsko vodo

7,67 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
508594_1

Tonimer Lab,  Baby nosno pršilo, 100 ml


Tonimer Baby je sterilna, izotonična raztopina z morsko vodo, ki utekočini in odstrani nosni izcedek. ter tako očisti nosno votlino nečistoč.


Tonimer Baby je skrbno izdelano pršilo, kajti:

  • morska voda je v pršilu v posebni aluminijasti vrečki in je ločena od zraka, namenjenega za ustvarjanje pritiska. Kvaliteta vode ostaja od morja do noska Vašega malčka nespremenjena;
  • nastavek za nosek omogoča zelo nežno pršenje, brez neprijetnih občutkov ali bolečine;
  • nastavek je oblikovan za varno izpiranje, da se nemirni nosek ne more poškodovati;
  • nepovratni ventil onemogoča vsesavanje smrklja v pršilo in poskrbi, da je raztopina morske vode ves čas sterilna.
 
Pri zamašenem nosku bo zaradi nabrekle nosne sluznice in obilnejšega nosnega izcedka le-ta postal neprehoden za dihanje. Otroka bo to motilo, postal bo nejevoljen in si pomagal z dihanjem skozi usta. Tu se pojavita vsaj dve težavi. Nosek, ki ni v funkciji, ne prečisti vdihanega zraka, kar predstavlja večje tveganje za vnetje grla. Pri zamašenem nosku malčkov rado pride tudi do vnete in zamašene Evstahijeve cevke (povezave med žrelom in srednjim ušesom). To lahko posledično v nekaj urah povzroči vnetje srednjega ušesa Vašega malčka. Pri vnet ju so zlasti ponoči prisotne močne bolečine in neutolažljiv jok. Neprespane noči utrudijo tako otroka kot vas. Vnetje srednjega ušesa lahko pusti posledice na otrokovem bobniču in s tem dolgoročno tudi na sluhu.
Nosek vašega malčka je pomemben in občutljiv »organček«, zato z njim ravnajmo nežno in pazljivo. Za izpiranje nosu pediatri priporočajo tudi Tonimer Baby izotonično raztopino morske vode. 
Tonimer Baby je pršilo izotonične morske vode iz globin Severnega Atlantskega oceana blizu Bretanske obale, kjer je morska voda še posebno bogata z oligoelementi. Izotonična morska voda izpira sluz, hkrati pa blagodejno deluje na nosno sluznico vašega malčka.

Specifikacije

 

Tonimer

volumen

100 ml

nosni nastavek

otroški

koncentracija raztopine

izotonična

Zastopnik: Pharmagea d.o.o., Delavska cesta 24, 4208 Šenčur

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tonimer Lab, Baby nosno pršilo, 100 ml