Pure Vitamin C serum – obnovitveni serum proti staranju kože

Pure Vitamin C serum – obnovitveni serum proti staranju kože

La Roche-Posay predstavlja obnovitveni serum proti staranju kože z visoko koncentracijo čistega vitamina C – PURE VITAMIN C10 serum.

Vitamin C je eden od najpomembnejših antioksidantov v koži, ki ji pomaga obdržati svežino.

PURE VITAMIN C10 je nov, obnovitveni serum proti gubam, ki vsebuje čisti vitamin C, s katerim tudi občutljivi koži vrača sijaj. Ta izdelek je zaveznik proti gubicam, izgubi sijaja in neenakomerni teksturi kože; ta postane v trenutku mehkejša, bolj vlažna in sijoča, tanke linije pa se vidno zmanjšajo. Preobrazba kože je popolna, njena tekstura in ten delujeta gladko in usklajeno, njen sijaj je poln.

Poleg čistega vitamina C, ki igra pomembno vlogo pri zadrževanju vlage in izboljševanju sijaja, vključuje aktivna in optimalna koncentracija sestavin v PURE VITAMIN C10 serumu tudi salicilno kislino, ki pripomore k odstranjevanju odmrlih celic, in neurosensin, ki deluje pomirjujoče. Po opravljenih preizkusih izdelka je nič manj kot 71 odstotkov vprašanih izrazilo mnenje, da so postale tanke linije manj izrazite in ton kože svetlejši; 84 odstotkov jih poudarja, da zagotavlja izdelek koži zdrav sijaj, medtem ko jih 87 odstotkov meni, da je tekstura kože finejša[1].

PURE VITAMIN C10 predstavlja še eno od inovativnih formul iz laboratorijev La Roche-Posay, osredotočenih na boj proti znakom staranja – pa naj bodo slednji posledica staranja kože ali zunanjih vplivov, kot sta stres in onesnaženje. Tako je ena vodilnih svetovnih znamk s področja dermatologije predstavila Hyalu B5 serum – prvi izdelek La Roche-Posay za nego kože proti gubam, ki zmanjša pojav znakov staranja in vidnost gub do te mere, da je obraz videti svež in čvrst. S pomočjo visoke koncentracije dveh vrst čiste hialuronske kisline, vitamina B5, madecassoside in termalne vode La Roche-Posay zagotavlja ta izdelek intenzivno polnjenje in obnavljanje kože.

Z vsemi svojimi inovacijami želi podjetje La Roche-Posay dopolniti vsakodnevno rutino nege tako, da ob pogledu v ogledalo ne vidite le znakov utrujenosti, temveč svež in življenja poln obraz, ne glede na njegovo občutljivost. Odkrijte s PURE VITAMIN C10 njegov sijaj.


[1] Samoocena, N=53, vse vrste kože, 8-tedenska študija

Pustite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *