Pomembno obvestilo

OBVESTILO 

Za zdravila brez recepta velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Za prehranska dopolnila velja opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.   Shranjevati nedosegljivo otrokom! Raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja, so bistvenega pomena za zdravje.

Za izdelke za uporabo v veterini velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom.

Za biocidne izdelke velja opozorilo:

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu. 

Skladno s prvim odstavkom 60. člena Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Uradni list RS, št. 86/2008) je izdaja zdravil brez recepta omejena.

Izdana količina zdravila, za katerega ni potreben zdravniški recept in katerega izdaja ni dovoljena na podlagi samopostrežne izbire, je za enega uporabnika največ tri pakiranja z najmanjšim številom enot oziroma eno pakiranje z večjim številom enot.

V lekarni Plavž si pridržujemo pravico, da v primeru preseženega števila pakiranj zdravil brez recepta naročeno število pakiranj zmanjšamo.

Virtualni pomočnik
Virtualni pomočnik
Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?
Povezujem...
Trenutno ni na voljo nobenega svetovalca.
Vsi svetovalci so trenutno zasedeni, prosimo poskusite kasneje.
:
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pozdravljeni, če potrebujete nasvet strokovnjaka, prosimo vpišite vaše podatke za začetek pogovora
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pogovor je bil končan.
Je bil nasvet našega strokovnjaka uporaben? Prosimo podajte oceno.
Dobro Slabo