Nicorette: Podvojite svoje možnosti za opustitev kajenja + brezplačna dostava

Nicorette: Podvojite svoje možnosti za opustitev kajenja + brezplačna dostava

V okviru naše kampanje ob Svetovnem dnevu brez tobaka ob nakupu Nicorette zdravil prejmete brezplačno dostavo*.

Kajenje spada med navade, ki jih najtežje opustimo. Nadomestna nikotinska terapija (NRT) vam lahko to olajša, saj vam zagotavlja dovolj nikotina, da olajša odtegnitvene simptome.

Nicorette je bila prva znamka, ki je ustvarila alternativo kajenju tobaka, tako da so leta 1969 razvili nikotinski žvečilni gumi, ki je omogočal švedskim posadkam bivanje na podmornicah brez kajenja.

Danes Nicorette nudi najširši spekter izdelkov, vključno z žvečilnimi gumiji, obliži, in oralnim pršilom, ki vam pomagajo pri opuščanju kajenja. Z močno voljo in s pomočjo izdelkov Nicorette vam lahko uspe.

Za opuščanje kajenja obstajata dve metodi:

Opustitev kajenja.

Nekateri kadilci se počutijo sposobne nenadoma opustiti kajenje; nikotinski žvečilni gumiji in obliži Nicorette vam bodo zagotovili pomoč, ki jo potrebujete pri opuščanju.

Zmanjšanje obsega kajenja.

To je metoda, ki vam pomaga zmanjšati število cigaret, ki jih pokadite, na 50 % v prvih 6 tednih, da bi povsem prenehali kaditi v 6 mesecih. Tako se počasi učite, kako opustiti kajenje, telo pa uporabi manj nikotina. Pri tej metodi lahko uporabite 2-miligramski nikotinski žvečilni gumi Freshfruit ali 2-miligramski nikotinski žvečilni gumi Freshmint.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

*Brezplačna dostava je na voljo do preklica. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *