Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki na strežniku prepoznajo vaš računalnik.
Naloženi piškotki uporabniku omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z njihovo
pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani in voditi napredne
oglaševalske kampanje. Piškotki tudi omogočajo, da se vam na spletno stran ni
treba vedno znova logirati, hkrati pa skrbijo za nemotene bančne transakcije in spletne nakupe.

Se strinjam!

Novosti

Vse novosti

Akcije

Trenutno ni večjih ugodnosti

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek:
0,00 € Skupna cena

z DDV

Košarica Na blagajno

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Visett, nežni odstranjevalec dlačic, prašek 200 g

Visett, nežni odstranjevalec dlačic, prašek 200 g

nežni odstranjevalec dlačic v prahu

Več podrobnosti

6,99 €

Visett, nežni odstranjevalec dlačic, prašek 200 g 
 

  • visett nežni odstranjevalec dlačic je revolucionarni prašek, ki vaše dlačice odstrani na koži prijazen način, primeren pa je za intimne predele, noge, roke, trebuh in hrbet. Zmešate ga z vodo, da dobite tako gosto zmes, da se lahko nanaša brez curljanja. Namažete po predelu, kjer se želite znebiti dlačic, nato pa po 5-7 minutah enostavno podrgnete z roko pod tekočo vodo. Rezultat? Neverjetno gladka koža!
  • Privoščite torej svoji koži kanček razvade in za odstranitev dlačic namesto mehanskih in abrazivnih sredstev uporabite visett - sredstvo za koži prijazno depilacijo. 
  • Koži prijazno depilacijsko sredstvo prinaša odlične rezultate brez bolečine, draženja kože, nadležnih mozoljev, ureznin in modric. To omogoča posebna kombinacija sestavin brez umetnih dišav in konzervansov, katere se v Aziji v ta namen uporablja že stoletja. Primeren je za odstranjevanje tako ženskih kot moških dlak, ne glede na to, ali so tanke, goste ali dolge. Lahko se uporablja tudi na intimnih delih telesa.
  • Dolgotrajen učinek: Pri redni uporabi visett se bodo dlačice v primerjavi z britjem že po nekaj depilacijah vidno stanjšale in bodo manj opazne, sčasoma pa visett  rast dlačic tudi upočasni. Vaša koža bo tako ostala dlje časa mehka in gladka, brez težav, ki vas spremljajo pri britju. 
  • Za dosego najboljših rezultatov preberite navodila za uporabo:
  • Navodila za uporabo: 1. visett test: Pred prvo uporabo visett morate narediti test na manjši površini kože, ki jo želite depilirati. Najprej zmešajte polno čajno žličko visett praška z eno žličko vode, da dobite kremasto zmes. Zmes nanesite na 3 cm veliko površino kože na mestu, ki ga želite depilirali. S tem boste izvedeli, kako hitro boste dlake odstranili in obenem preprečili morebitno alergično reakcijo. Potem sledite navodilom od 2 do 5 in počakajte 12 ur. Če ni nobene reakcije in koža ostane taka kot prej, lahko mirno uporabljate kremo, seveda upoštevajoč vsa navodila. 2. Zmešajte in nanesite: V posodi zmešajte visett prašek z nekaj tople vode. Pri tem uporabite merico na lončku in se ravnajte po količinah, ki so navedene spodaj. Potem, ko ste dobili gladko in gosto kremo, le to nanesite na površino kože, ki jo želite depilirati. Pri tem si lahko pomagate s pripomočkom – lopatico, s katero enakomerno prekrijete dlake. Takoj po nanosu si umijte roke. 3. Počakajte nekaj minut: Zmes pustite na koži 4 minute, če pa so dlake gostejše, lahko podaljšate čas. Dlake so različne, in reagirajo različno (zato je potreben krajši test, omenjen pri postopku 1). Z mokrim prstom podrgnete po površini in če dlake odstopijo, nadaljujte s postopkom 4, drugače lahko še malo počakate, vendar ne več kot 7 minut. 4. Nežno odstranite dlake: Z roko krožite po celotni površini z malo vode, ne vtirajte. Da se izognete draženju kože, ne uporabljajte rokavic, mila, strgala ali britvic. Predeli, ki bodo prišli v stik s praškom, predhodno ne smejo biti namazani z drugimi kremami oz. izdelki, ki bi vsebovali alkohol. 5. Sperite kožo: Depilirani predel temeljito sperite z vodo (brez mila). Ne uporabljajte deodorantov ali parfumov na depilirani koži vsaj 12 ur po depilaciji. Vsaj 3 dni počakajte do naslednje depilacije, da se izognete negativnim oz. neprijetnim učinkom.

 
Sestavine/Ingredients: Calcium Carbonate, Calcium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Calcium Oxide, Zeolite


Opozorila: Vsebuje alkalijo in soli tiglikolne kisline. Ne uporabljajte na brazgotinah, materinih znamenjih, na vneti ali opečeni koži, koži ki je nagnjena k alergičnim reakcijam ali ki je že bila depilirana v zadnjih 72 urah ter na koži, ki je zaradi uporabe katere od depilacijskih krem v preteklosti že doživela reakcijo. Preprečujte direkten stik s sluznico. Draženje kože ali alergične reakcije se pri nekaterih ljudeh lahko pojavijo, tudi če prej niso imeli dražečih učinkov. Zato v 1. koraku uporabe najprej opravite test. Na majhen delček kože, ki jo nameravate depilirati, nanesite visett. Če se pojavi rdečica ali kakršen koli neprijeten občutek, kožo takoj sperite s hladno vodo. Če neprijeten občutek ne popusti, morate obiskati zdravnika. visett® ne uporabljajte na glavi, obrazu, okrog oči, nosu ali ušesih, kot tudi ne na prsnih bradavicah. visett ni za uživanje. Ne sme priti v stik z ostalimi kremami, mili in drugimi pripomočki. 24 ur po depilaciji se izogibajte nanašanju parfumov, deodorantov, sončenja ali kopanja. Vedno počakajte 72 ur pred naslednjim nanosom oz. depilacijo. Hranite izven dosega otrok.

 
Proizvajalec: visett GmbH, Nemčija. 
Poreklo: Nemčija. 
Količina: 200 g.
 

 

 

 

 

Napišite vaše mnenje

Visett, nežni odstranjevalec dlačic, prašek 200 g

Visett, nežni odstranjevalec dlačic, prašek 200 g

nežni odstranjevalec dlačic v prahu

Napišite vaše mnenje