Ohropax Color, 8 barvnih ušesnih čepkov

Ohropax Color, 8 barvnih ušesnih čepkov

Aqua Maris Ektoin, pršilo za nos, 20 ml

Aqua Maris Ektoin, pršilo za nos, 20 ml

Nasaleze Children, pršilo za nos v prahu

preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice

9,49 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
264876_1

Nasaleze Children, pršilo za nos v prahu

 

Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu, varuje pred srbečimi in pekočimi očmi. Nasaleze je pršilo za nos v prahu, ki naredi mehansko zaščitno plast na sluznici nosu in tako preprečuje alergije na cvetni in hišni prah, pršice, prhljaj domačih živali…


Nasaleze Children je edino pršilo za nos v prahu, ki prinaša varno in učinkovito zaščito pred letečimi alergeni. Za sabo ima že 15 let kliničnih testiranj in na milijone zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Nasaleze Junior vsebuje popolnoma naraven celulozni prah, ki so mu dodali nežno aromo jagode. Ne vsebuje zdravilnih učinkovin, zato je popolnoma varen za uporabo in ne povzroča neželenih učinkov. Ker ima prijetno aromo po jagodah, ga vaši otroci nikoli ne bodo pozabili uporabiti. Plastenka Nasaleze Children je majhna in primerna za vsak žep, tako je vedno in povsod pripravljena na uporabo.

 

Kako deluje Nasaleze  Children?

Nasaleze Children deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije. Po vpihu se ga v nosu ne čuti, iz nosa ne kaplja, aroma pa se hitro razdiši. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči. Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. Nasaleze  Children deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali).

 

Koliko časa naj se uporablja Nasaleze Children?

Nasaleze Children se uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni leteči alergeni. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo alergeni lažji dostop do sluznice in se simptomi alergije spet pojavijo.

 

Komu je namenjen Nasaleze Children?

Nasaleze Junior je primeren za vso družino, tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperJuniora.

 

Kaj vsebuje Nasaleze Children? Kako naj ga uporabljam?

V plastenki je 500 mg prahu, kar zadostuje za 1 mesec redne uporabe oz. 200 vpihov.

Pršilo Nasaleze Children uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico.  V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite.

 

Način uporabe

Plastenko pred uporabo vedno pretresite! Med uporabo jo držite v pokončnem položaju!
1. Odločno s prsti stisnite plastenko Nasaleze stran od sebe tako, da vsebina pihne v zrak. S stiskom določite idealni odmerek. To je cca. 5 cm oblaček prahu.
2. Nežno se useknite.
3. Izdihnite.
4. S prstom zatisnite eno nosnico.
5. V drugo nosnico vstavite šobo plastenke Nasaleze.
6. Odločno s prsti stisnite plastenko, da enkrat vpihnete prašek v nos.
7. Počakajte dve sekundi in potem nežno vdihnite, da prašek doseže nosne prehode. Ponovite korake od 3 do 7 pri drugi nosnici.
8. Nasaleze uporabite 3 x dnevno, oz. večkrat, če je potrebno. Nasaleze je naraven izdelek, ki ne vsebuje aktivnih učinkovin. Bistvo njegove učinkovitosti je v tem, da vzdržujemo stalno zaščitno plast v obliki gela (ki se tvori iz prahu) po površini znotraj nosu. Ta plast ujame vdihnjene alergene in jih onemogoči.
9. Uporabite Nasaleze preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, v prašne prostore ali pred stikom z živalmi.
10. Ne pozabite ga uporabiti vsakokrat potem, ko se useknete.

 

Vsebina pakiranja: 500 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z jagodno aromo.

 

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih. Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili, saj se lahko zmanjša učinkovitost izdelka.

 

Opozorilo: Izdelka naj ne uporabljajo otroci, ki so nagnjeni h krvavitvam iz nosu.

Medicinski pripomoček.

 

Zastopnik: NaturaMedica, Novi dom 33 b, Trbovlje.

 
 


 

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nasaleze Children, pršilo za nos v prahu