Mariplant čaj za hujšanje z matejem, 80 g

Mariplant čaj za hujšanje z matejem, 80 g

0 out of 5

4.86 

Mariplant čaj za hujšanje z matejem priporočamo kot pomoč pri shujševalnih dietah in drugih ukrepih za nadzor telesne teže.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 604488 Kategorije: , , Oznake: , , ,
Prikaži košarico

Opis

Mariplant čaj za hujšanje z matejem priporočamo kot pomoč pri shujševalnih dietah in drugih ukrepih za nadzor telesne teže.

Mariplant čaj za hujšanje z matejem vsebuje list mateja, korenino navadnega gladeža, korenino navadnega regrata, list koprive, list breze in cvet črnega bezga. List mateja deluje poživljajoče, zmanjšuje občutek lakote in domnevno vpliva na razgradnjo maščob. Korenina navadnega regrata vsebuje učinkovine, ki spodbujajo presnovo v jetrih in izločanje žolča, cvet črnega bezga, korenina navadnega gladeža, list koprive in list breze pa pospešujejo izločanje vode iz telesa.

Navodilo za uporabo

1 do 2 čajni žlički čaja prelijte z 250 ml vrele vode in pustite stati pokrito 10 minut. Vmes občasno premešajte, nato čaj precedite. Čaj lahko tudi sladkate z umetnim sladilom.

Če zdravnik ali farmacevt ne svetujeta drugače, upoštevajte naslednja navodila za odmerjanje:
Priporočamo, da spijete dve skodelici sveže pripravljenega čaja 3-krat na dan pol ure pred obrokom.

V času ko uporabljate Mariplant čaj za hujšanje z matejem, vam priporočamo, da omejite ali opustite pitje prave kave ali pravega čaja in drugih pijač, ki vsebujejo kofein.
Mariplant čaja za hujšanje z matejem ne uporabljajte dalj kot 3 tedne in ne več kot trikrat letno.

Sestavine: 100 g zdravilnega čaja vsebuje:
25 g lista mateja (Mate folium); mate ali paragvajska bodika (Ilex paraguariensis St.-Hil.) ,15 g korenine navadnega gladeža (Ononidis radix); navadni gladež (Ononis spinosa L.), 20 g korenine navadnega regrata (Taraxaci radix); navadni regrat (Taraxacum officinale Web.), 15 g lista koprive (Urticae folium); vrste koprive (Urtica spp.), 15 g cvetov črnega bezga (Sambuci flos); črni bezeg (Sambucus nigra L.), 10 g lista breze (Betulae folium); navadna breza (Betula pendula L.).

Možni neželeni učinki: V redkih primerih se lahko pojavi alergija na (preobčutljivost za) sestavine zdravilnega čaja. Lahko se pojavijo tudi motnje v bitju srca, ki so prehodnega značaja in so posledica zaužitja prevelike količine kofeina (ob prevelikem odmerjanju!).

Če se pojavi katerikoli neželeni učinek, prenehajte uporabljati zdravilni čaj in se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Shranjevanje: Zdravilni čaj shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C na suhem mestu. Shranjujte zaščiteno pred svetlobo v originalni ovojnini.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: