Hribja resa zdravilni čaj, 50 g

Hribja resa zdravilni čaj, 50 g

0 out of 5

5.15 

Zdravilni čaj Hribja resa uporabljajte za lajšanje težav pri blažji driski, ki je posledica okužbe prebavil. Hribja resa je ljudsko ime za navadno plahtico.

Prikaži košarico

Opis

Zdravilni čaj Hribja resa uporabljajte za lajšanje težav pri blažji driski, ki je posledica okužbe prebavil. Hribja resa je ljudsko ime za navadno plahtico. 

Najpomembnejši ukrep pri zdravljenju driske je nadomeščanje izgubljene tekočine in elektrolitov, kar preprečuje ali odpravlja dehidracijo.

Zdravilni čaj se v ljudski medicini uporablja tudi za lajšanje ženskih bolezni.

To je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj.

Hribja resa je ljudsko ime za navadno plahtico. Zeli navadne plahtice vsebujejo čreslovine, ki na površini črevesne sluznice tvorijo zaščitni sloj. Ta sloj pomirja razdraženo in vneto sluznico ter jo varuje pred draženjem, kar pomaga pri zdravljenju driske.

Uporaba

Pri uporabi zdravilnega čaja natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.

Eno do dve čajni žlički zdravilnega čaja prelijte s skodelico vrele vode (150 ml), dobro premešajte, pokrito pustite stati 10 minut in nato precedite. Skodelico sveže pripravljenega čaja pijte dvakrat do trikrat dnevno.

Če menite, da je učinek zdravilnega čaja premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava

Zdravilni čaj vsebuje 50 g zeli navadne plahtice (Alchemilla vulgaris L. sensu latiore, herba).

Opozorila

Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: