Metin gel, 10 g

0 out of 5

4.17 

Lajša bolečine pri blagem do srednje hudem tenzijskem glavobolu.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 626220

Opis

Metin gel lajša bolečine pri blagem do srednje hudem tenzijskem glavobolu. Tenzijski glavobol občutimo kot topo, stiskajočo in neutripajočo bolečino na obeh straneh glave, ki se iz zatilja širi v smeri čela; slabost in bruhanje nista prisotna, tudi občutljivost na svetlobo ali hrup se ne pojavi.
Metin gel vsebuje eterično olje poprove mete, ki daje občutek hlajenja na koži, pospešuje prekrvavitev kože na mestu nanosa, sprošča mišice ter tako lajša bolečine pri glavobolu.

Uporaba

Pri uporabi zdravila natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s
farmacevtom.
Ob pojavu glavobola vtrite Metin gel v tankem sloju na čelo in sence. Postopek lahko ponovite večkrat; časovni presledek med posameznimi nanosi naj bo 15 minut.
Če menite, da je učinek zdravila premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Sestava

Zdravilna učinkovina: eterično olje poprove mete (Menthae piperitae aetheroleum)
Pomožne snovi: prečiščena voda, etanol, poloksamer, propilenglikol (E1520), metilparahidroksibenzoat (E218), propilparahidroksibenzoat (E216).

Opozorila

Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Metin gel ni primeren za otroke, mlajše od 6 let.

Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

You've just added this product to the cart: