Mariplant trpotčev sirup za odrasle, 250 ml

Mariplant trpotčev sirup za odrasle, 250 ml

0 out of 5

6.98 

Mariplant trpotčev sirup za odrasle uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice ust in žrela in suh kašelj. Zdravilne učinkovine lista ozkolistnega trpotca delujejo blago protibakterijsko.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 440370 Kategorije: , , Oznake: , ,
Prikaži košarico

Opis

Mariplant trpotčev sirup za odrasle uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice ust in žrela in suh kašelj. Zdravilne učinkovine lista ozkolistnega trpotca delujejo blago protibakterijsko in blažijo vnetje sluznice ust in žrela, ki je posledica okužbe z mikroorganizmi.

Izvleček iz lista ozkolistnega trpotca vsebuje tudi sluzi, ki v tankem sloju prekrijejo sluznico in jo ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj.

Izvleček iz zeli vrtne materine dušice zaradi eteričnega olja, ki vsebuje timol, pospešuje izločanje sluzi in olajšuje izkašljevanje, hkrati pa blaži krče gladkih mišic dihal. Timol deluje tudi antiseptično.

Navodilo za uporabo

Odrasli in mladostniki, stari več kot 14 let: naenkrat lahko vzamete 2-3 merilne žličke sirupa, kar ustreza 10 ml sirupa. Takšen odmerek lahko vzamete 3-4 krat na dan.

Sestavine:  izvleček iz lista ozkolistnega trpotca in izvleček iz zeli vrtne materine dušice.

Shranjevanje: Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini.

Pakiranje: 250 ml

Lekarne Maribor, Minařikova 6, Maribor, Slovenija

 

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: