Trpotec zdravilni čaj, 70 g

Trpotec zdravilni čaj, 70 g

0 out of 5

4.86 

Zdravilni čaj Trpotec uporabljajte za lajšanje vnetij zgornjih dihalnih poti, ki jih spremlja suh kašelj, ter blagih vnetij sluznice ust in žrela.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 620904 Kategorije: , , , Oznake: , ,
Prikaži košarico

Opis

Zdravilni čaj Trpotec uporabljajte za lajšanje vnetij zgornjih dihalnih poti, ki jih spremlja suh kašelj, ter blagih vnetij sluznice ust in žrela.

To je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj. Listi ozkolistnega trpotca vsebujejo sluzi, ki prekrijejo sluznico ust in žrela z zaščitno plastjo in jo tako varujejo pred draženjem ter pomirjajo suh, dražeč kašelj. Učinkovine listov ozkolistnega trpotca delujejo tudi protivnetno in protibakterijsko.

Uporaba

Pri uporabi zdravilnega čaja natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.

Eno do dve čajni žlički zdravilnega čaja prelijte s skodelico vrele vode (150 ml), dobro premešajte, pokrito pustite stati 10 minut in nato precedite. Skodelico sveže pripravljenega čaja pijte do štirikrat dnevno.

Če menite, da je učinek zdravilnega čaja premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom

Sestava

Zdravilni čaj vsebuje 70 g listov ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata L. s.l., folium).

Opozorila

Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: