Artroforce filmsko obložene tablete, 60 tablet

Artroforce filmsko obložene tablete, 60 tablet

0 out of 5

17.36 

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajšanju blažjih prebavnih težav, kot so napihnjenost, napenjanje in pomanjkanje apetita. 

Šifra: 254436 Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1036989

Opis

Kaj je zdravilo Artroforce in za kaj ga uporabljamo

Artroforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje blagih bolečin v sklepih. Namenjeno je tudi lajšanju blažjih prebavnih težav, kot so napihnjenost, napenjanje in pomanjkanje apetita. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah. Zdravilo je namenjeno odraslim bolnikom. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 4 tednih, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zdravilo Artroforce vsebuje izvleček korenine vražjega kremplja. Deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena. Uporablja se pri vseh stanjih, ki jih spremljajo ponavljajoče ali kronične, dalj časa trajajoče bolečine in vnetja v sklepih in mišicah.

Kako jemati zdravilo Artroforce
Pri uporabi tega zdravila natančno upoštevajte napotke v tem navodilu ali navodila svojega zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom.
Priporočeni odmerek za odrasle in starejše bolnike je dvakrat dnevno po 1 do 2 tableti.

Uporaba pri otrocih in mladostnikih
Zaradi pomanjkanja izkušenj uporaba pri otrocih in mladostnikih ni priporočljiva.
Zdravilo je namenjeno za peroralno uporabo. Vzemite ga z nekaj vode.

Polni učinek zdravila nastopi po približno 2-4 tednih uporabe. Dolgotrajna uporaba zdravila Artroforce je varna, vendar se morate posvetovati z zdravnikom, če po 4 tednih zdravljenja ne opazite izboljšanja oziroma če se simptomi poslabšajo.

Če menite, da je učinek zdravila Artroforce premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Če ste vzeli večji odmerek zdravila Artroforce, kot bi smeli
Če se po prevelikem odmerku zdravila Artroforce pojavljajo neželeni učinki, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Če ste pozabili vzeti zdravilo Artroforce
Ne vzemite dvojnega odmerka, če ste pozabili vzeti prejšnjega. Zdravilo vzemite takoj, ko bo možno. Če je že skoraj čas za naslednji odmerek, pozabljeni odmerek izpustite in nadaljujte zdravljenje po predpisani shemi.
Če imate dodatna vprašanja o uporabi zdravila, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom.

Kaj vsebuje zdravilo Artroforce
Zdravilna učinkovina je suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in/ali Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Razmerje droga:ekstrakt je 1,5-3,0:1. Ekstrakcijsko topilo je 60 odstotni (V/V) etanol. Ena tableta vsebuje 480 mg zdravilne učinkovine.
Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so: v jedru tablete: laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat; v filmski oblogi tablete: smukec, titanov dioksid, makrogol in hipromeloza

 

Opozorila

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Navodilo za uporabo Artroforce

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: