PikaZoo podloge za hišne ljubljenčke (velikost M 60×60 cm), 30 podlog

PikaZoo podloge za hišne ljubljenčke (velikost M 60×60 cm), 30 podlog

0 out of 5

8.49 

Podloga PikaZoo za navajanje hišnih živali na čistočo, za dneve, ko ste odsotni dlje časa ali ne morete peljati svojega ljubljenčka na sprehod. 

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1039141
Prikaži košarico

Opis

Podloga PikaZoo za navajanje hišnih živali na čistočo, za dneve, ko ste odsotni dlje časa ali ne morete peljati svojega ljubljenčka na sprehod. Visoko absorpcijska sposobnost podloge in njena vodoodporna zaporna folija preprečujeta razlitje tekočine na tla ali na drugo površino. Primerno za zaščito površin, navajanje hišnih živali na čistočo, goneče pasje in mačje samičke.

 

Uporaba

Podlogo postavite na določeno mesto in pasjega ali mačjega mladička učite, kje opravi potrebo. Ko to naredi, ga pohvalite. Tako bo vedel, da je naredil prav. Podloge preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina. Uporabljate jih lahko tudi kot zaščito tal, sedežnih garnitur, ležišča, prenosne kletke, avto-sedežev, ali jih pogrnete na tla za zaščito živali v zimskem času, ko so tla hladnejša. S tem preprečujete prezgodnjo inkontinenco vašega štirinožnega prijatelja. Manjše ali večje podloge lahko uporabljate tudi za navajanje mladičkov na čistočo, podloge so primerne tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja.

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: