Dermo Spray prašek za nego kože, 200 ml

Dermo Spray prašek za nego kože, 200 ml

0 out of 5

10.77 

Dermo Spray prašek za nego kože je skrbno sestavljen negovalni kompleks, ki vsebuje ORIGANOVO OLJE in CINKov oksid (ZnO).  Za nego kože, posebno med pregibi sklepov, med vimenom in zadnjimi okončinami ter med drugimi deli telesa.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1029086
Prikaži košarico

Opis

Dermo Spray prašek za nego kože je skrbno sestavljen negovalni kompleks, ki vsebuje ORIGANOVO OLJE in CINKov oksid (ZnO). Njegova uravnotežena formula neguje in varuje močno obremenjena in občutljiva področja kože, posebno med pregibi sklepov, med vimenom in zadnjimi okončinami ter med drugimi deli telesa.

Še posebej je primeren za mehansko zaščito poškodb in ran. Sprej preko rane naredi lahek bel zaščitni film, ki rano zaščiti pred vdorom bolezenskim mikrobov, s čimer zmanjša možnost infekcije in njenega gnojenja. Rane hitro posuši, obenem zmanjša občutek napetosti in nagnjenost k razjedam ter blaži občutek srbenja, s čimer se zmanjša želja po drgnjenju. Deluje tudi repelentno, kar pomeni, da je koža manj privlačna za muhe in komarje.

Dodan cink v obliki cinkovega oksida je zelo znana sestavina mnogih izdelkov za lajšanje različnih kožnih obolenj (npr. herpes, akne, prhljaj, plenični izpuščaj…). Cink mehansko zaščiti poškodovano kožo, preprečuje infekcije ran (deluje antiseptično) in pospešuje njihovo celjenje.

Dodano eterično olje origana je najmočnejši rastlinski antiseptik, ki zavira rast številnih bakterij (E. coli, Staphylococcus spp., Streptococcus spp. itn., ki se nahajajo na koži in povzročajo vnetja) kakor tudi glivice Candide Albicans.  Bogate komponente eteričnega olja zmanjšujejo vnetno reakcijo in blažijo občutek bolečine, s svojim antioksidativnim delovanjem pa zmanjšuje poškodbe zdravih ali že prizadetih celic.

ZnO in eterično olje origana tako skupaj predstavljata izjemno učinkovit prašek za tretiranje:

  • poškodovane
  • občutljive in
  • obolele kože

 

Dermo Spray je primeren za govedo, prašiče, ovce, konje in male živali.

 

Sestavine (INCI): ZINC OXIDE, CALCIUM STEARATE, CARVACROL

Ne vsebuje antibiotika!

 

Način uporabe: Prizadete dele kože na grobo očistimo in 2 do 3 krat na dan napršimo z Dermo Sprayem. Pred uporabo pločevinko dobro pretresemo.

 

Pakiranje: 200 ml

 

Proizvaja: Lek Veterina d.o.o., Lipovci 251 a, 9231 Beltinci

 

Dermo Spray letak

You've just added this product to the cart: