Scholl Gel Activ Work vložki za obutev (moški), en par

Scholl Gel Activ Work vložki za obutev (moški), en par

0 out of 5

18.01 

Scholl Gel Activ Work vložki za obutev (moški) so bili zasnovani  posebej za blaženje sunkov in manjšanje čezmernega pritiska, ki sčasoma obremeni stopala. Ves dan blaži udarce, še zlasti na trdih površinah. 

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1045671

Opis

Scholl Gel Activ Work vložki za obutev (moški) so bili zasnovani  posebej za blaženje sunkov in manjšanje čezmernega pritiska, ki sčasoma obremeni stopala. Ves dan blaži udarce, še zlasti na trdih površinah. Stalno oblazinjenje in celodnevno udobje. Tehnologija GelActiv in oblika je prilagojena podplatu. Odprtine in zgornja tekstilna obloga zagotavljajo suho stopalo. Tehnologija GelActiv s pomočjo ergonomsko oblikovanih vložkov z gelom, integriranim v podplat učinkovito blaži udarce. GelActiv učinkovito blaži udarce in zmanjšuje pretirani pritisk na stopala, ki ga povzročajo dnevne dejavnosti.

 

Prednosti:
• Blažilna plast zagotavlja celodnevno udobje, odprtine in zgornja tkana plast ohranjata stopala suha
• Učinkovito blaži udarce
• Primerni za osebe s težavami stopal (na primer: trn v peti).
• Vložek si lahko prilagodiš glede na svojo dolžino stopala (obrežeš glede na svojo velikost).

 

Uporaba:
Vložek si prikrojite po meri ter ga obrežite okrog vaše mere čevljev. Če želite doseči najboljši učinek, odstranite obstoječe vložke v čevljih in jih zamenjajte z vložki Scholl GelActiv, in sicer tako, da bo površina z gelom obrnjena navzdol. Zamenjava je priporočljiva na šest mesecev, ali pa ob prvih znakih obrabljenosti. Priporočamo jih za uporabo v delovnih čevljih, navadnih čevljih ter tudi športnih čevljih. Priporočamo osebam, ki imate obremenjene noge, veliko časa hodite ali stojite. Pri čiščenju vložke enostavno očistite s krpo, ki ste jo namočili v toplo vodo in namilili, ampak pazite, da vložki ne bodo premočeni. Vložki Scholl GelActiv za stopala se učinkovito razdelijo na kontaktno površino in pritisk ter tako zmanjšajo pretirani pritisk pod stopalom.

 

Sestava:
Guma (gel), tekstil.

 

Pakiranje:
1 PAR (2 vložka) velikosti od 40-46.

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Za optimalno varnost izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru in ga ne izpostavljajte sončni svetlobi.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: