Scholl Gel Activ Everyday vložki za obutev (moški), en par 

Scholl Gel Activ Everyday vložki za obutev (moški), en par 

0 out of 5

18.01 

Scholl Gel Activ Everyday vložki za obutev (moški) so bili zasnovani  posebej za blaženje sunkov in manjšanje čezmernega pritiska, ki sčasoma obremeni stopala. Ves dan blaži udarce, še zlasti na trdih površinah. 

Prikaži košarico

Opis

Scholl Gel Activ Everyday vložki za obutev (moški) so bili zasnovani  posebej za blaženje sunkov in manjšanje čezmernega pritiska, ki sčasoma obremeni stopala. Ves dan blaži udarce, še zlasti na trdih površinah. Stalno oblazinjenje in celodnevno udobje. Tehnologija GelActiv in oblika je prilagojena podplatu. Dvojni gel dokazano učinkovito blaži manjše udarce, zmanjšuje pretirani pritisk, ki ga povzročata hoja in dnevna dejavnost. Trši gel podpre stopalo in peto, mehkejši pa zagotavlja oblazinjenje in blaži udarce.

 

Prednosti:
• Tehnologija GelActiv
• Blaženje udarcev ves dan.
• Odlično oblazinjenje.
• Oblika vložka za stopala je osnovana tako, da stopalu nudi celodnevno udobje.

 

Uporaba:
Vložek si prikrojite po meri ter ga obrežite okrog vaše mere čevljev. Zamenjava je priporočljiva na šest mesecev, ali pa ob prvih znakih obrabljenosti. Priporočamo jih za uporabo v delovnih čevljih, navadnih čevljih ter tudi športnih čevljih. Priporočamo osebam, ki imate obremenjene noge, veliko časa hodite ali stojite. Pri čiščenju vložke enostavno očistite s krpo, ki ste jo namočili v toplo vodo in namilili, ampak pazite, da vložki ne bodo premočeni. Vložki Scholl GelActiv za stopala se učinkovito razdelijo na kontaktno površino in pritisk ter tako zmanjšajo pretirani pritisk pod stopalom.

 

Sestava:
Guma (gel).

 

Pakiranje:
1 PAR (2 vložka) velikosti od 40-46,5.

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Za optimalno varnost izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru in ga ne izpostavljajte sončni svetlobi.

 

You've just added this product to the cart: