Natural Wealth Vitamin D3 400 IE, 100 tablet

Natural Wealth Vitamin D3 400 IE, 100 tablet

0 out of 5

13.52 

Prehransko dopolnilo vsebuje vitamin D3.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1015060

Opis

Prehransko dopolnilo, brez sladkorja, glutena in konzervansov.

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji in ravni kalcija v krvi, k ohranjanju zdravih kosti in zob, k delovanju mišic in imunskega sistema ter ima vlogo pri delitvi celic.

Sestavine: utrjevalec dikalcijev fosfat, stabilizator rastlinska celuloza, sredstva proti sprijemanju: rastlinska stearinska kislina, silicijev dioksid, kroskarmeloza in rastlinski magnezijev stearat, holekalciferol.

Ne vsebuje: sladkorja, glutena, konzervansov, umetnih barvil, okusov ali sladil, mlečnih sestavin, laktoze, soje, pšenice, kvasa, ribjih sestavin in natrija.

Ena (1) tableta vsebuje: Količina % PDV
Vitamin D (D3 – holekalciferol) 10 µg (400 I.E) 200

% PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

Način uporabe: Odrasli eno (1) tableto 1-2 krat dnevno, najbolje med obrokom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Opozorilo: V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka in se posvetovati s svojim zdravnikom. Nosečnice, doječe matere in otroci ter mladostniki do 14. leta naj izdelek jemljejo le po nasvetu zdravnika ali farmacevta.

Zaradi vaše varnosti je stekleničk zaprta z varovalno folijo. Ne uporabljajte, če je varovalna folija pod zamaškom poškodovana.

Način shranjevanja: Izdelek je potrebno hraniti pri sobni temperaturi od 15 do 25 °C, v suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Serija oz. LOT številka (L): Odtisnjena na stranskem robu etikete.

Rok uporabnosti: Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na stranskem robu etikete (EXP: mesec/leto).

Neto količina: 25 g, 100 tablet po 250 mg

Proizvajelec: NATURAL WEALTH NUTRITION CORP, Bohemia, NY 11716, ZDA

You've just added this product to the cart: