Terranova Vitamin D3 2000 IU kompleks, 50 kapsul

Terranova Vitamin D3 2000 IU kompleks, 50 kapsul

0 out of 5

21.69 

Prehransko dopolnilo Terranova Vitamin D3 2000 IU  vsebuje izključno veganom primeren D3 (holekalciferol), pridobljen iz lišajev.

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1048787
Prikaži košarico

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Vitamin D3 2000 IU  vsebuje izključno veganom primeren D3 (holekalciferol), pridobljen iz lišajev.

Sonce ni dovolj. Ne tvegajte pomanjkanja.

Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.
Prispeva k delovanju imunskega sistema.
Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja.
Prispeva k delovanju mišic.
Primeren za vegane in vegetarijance.

 

Terranova Vitamin D3

Znanstvene raziskave pomanjkanje vitamina D3 pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi. Terranova uporablja veganom primeren vitamin D3, pridobljen iz lišajev. Vitamin D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. Dodajanje vitamina D3 pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema in mišic. Pomaga pri boljšem vzdrževanju kosti in zob, potreben pa je tudi za boljšo absorpcijo kalcija in fosforja. Kompleks Magnifood vsebuje liste koriandra, ki so bogati z vitaminoma K in A, potrebnima za optimalno absorpcijo vitamina D ter za njegovo naravno sintezo v telesu.

Dodajanje vitamina D se priporoča v vseh življenjskih obdobjih, saj njegovo pomanjkanje pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s slabšanjem kostnine. Terranova uporablja izključno veganom primeren D3 (holekalciferol), pridobljen iz lišajev.

Magnifood

Listi koriandra vsebujejo vitamina K in A, potrebna za optimalno absorpcijo vitamina D3 ter za naravno sintezo vitamina D v telesu. Stabilizirani riževi otrobi so najbogatejši vir vitamina E in njegovih izomerov, B vitaminov, mineralov, vlaknin in esencialnih maščobnih kislin. Poleg tega so v njih našteli kar 100 različnih antioksidativnih spojin, kot so alfa lipoična kislina, ki reciklira vitamina C in E, koencim Q10 in superoksidna dismutaza, encim, odgovoren za zaščito celic pred oksidativnim stresom. Bučna semena so bogat vir maščob, ki so potrebne za absorpcijo vitamina D. Spirulina – kar 70 % njene mase tvorijo beljakovine. Sloves so ji prinesle vse esencialne aminokisline, vitamin E, številni rastlinski pigmenti z antioksidativnim delovanjem (klorofil, betakaroten), minerali, vitamini skupine B, med njimi tudi B12. Raziskave potrjujejo koristnost dodajanja spiruline v prehrano za ohranjanje dobrega počutja.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljaloča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

 

Sestavine in vsebnost 

 

Ena rastlinska kapsula %PDV
Magnifood kompleks 600 mg
vsebuje:
  • Stabilizirani riževi otrobi
300 mg
  • Šitake gobe (sušena z zamrzovanjem)
75 mg
  • Koriandrovi listi (sušeni z zamrzovanjem)
75 mg
  • Spirulina (Spirulina platensis)
75 mg
  • Bučna semena
75 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule 118 mg
Vitamin D3 (veganski holekalciferol**) 2.000 IU 50 μg 1.000%

** pridobljen iz lišaja.

*PDV-Priporočen dnevni vnos

 

Odmerjanje

1 kapsula dnevno, pri obroku

 

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: