Terranova Vitamin C 250 mg kompleks, 50 kapsul

Terranova Vitamin C 250 mg kompleks, 50 kapsul

0 out of 5

23.67 

Prehransko dopolnilo Terranova Vitamin C 250 mg vsebuje vitamin C,  ki je prijazen do želodca in obogaten z rastlinami (šipek, acerola, rakitovec, jagode acai). 

Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1042259
Prikaži košarico

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Vitamin C 250 mg  vsebuje vitamin C,  ki je prijazen do želodca in obogaten z rastlinami (šipek, acerola, rakitovec, jagode acai). 

Dvojna prednost: prijazen do želodca in oplemeniten z rastlinami.

Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej.
Ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.
Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
Prispeva k delovanju živčnega sistema.
Prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.
Ne draži želodca.

 

Terranova vitamin C

Vitamina C človeško telo ne more proizvajati samo, zato ga je dobro dodajati za dvig odpornosti. Njegovo jemanje je še posebej priporočljivo za starejše in kadilce. Kot pomemben antioksidant vpliva tudi na sintezo kolagena. Terranovin multikompleks Vitamin C, ki ne draži želodca, je sestavljen iz magnezijevega, kalijevega in kalcijevega askorbata in dopolnjen z živili, bogatimi z vitaminom C. Kompleks Magnifood vsebuje šipek, enega najbogatejših naravnih virov vitamina C, acerolo, jagode acai in rakitovec. Vsi ti vsebujejo veliko vitamina C in vodotopnih antioksidantov, ki ga varujejo pred oksidacijo.

Magnifood

Šipek je eden najbogatejših naravnih virov vitamina C, saj je njegova koncentracija v šipku kar 100-krat večja kot v pomarančah. Acerola, jagode acai ter plod in listi rakitovca vsebujejo veliko vitamina C in vodotopnih antioksidantov, ki varujejo vitamin C pred oksidacijo. Poleg tega vsebujejo jagode acai tudi vitamin E, ki v telesu reciklira oksidirani vitamin C.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljaloča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

 

Sestavine in vsebnost

 

Ena rastlinska kapsula %PDV*
Magnifood kompleks 275 mg
vsebuje:
  • Stabilizirani riževi otrobi
100 mg
  • Plod/list rakitovca (sušena z zamrzovanjem)
50 mg
  • Jagoda acai (sušena z zamrzovanjem)
50 mg
  • Češnja acerola
50 mg
  • Šipek
25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule 118 mg
Macesnov arabinogalaktan 5,5 mg
Alfa lipoična kislina 0,5 mg
Vitamin C (kot Ca, Mg, K askorbat) 250 mg 313
TIPIČNA ANALIZA
Kalcijev askorbat 140 mg
Vitamin C 115 mg
Kalcij 10 mg
Magnezijev askorbat 112 mg
Vitamin C 92 mg
Magnezij 8 mg
Kalijev askorbat, 55 mg
Vitamin C 43 mg
Kalij 8 mg

*PDV-Priporočen dnevni vnos.

 

Odmerjanje

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

 

Opozorilo

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: