Terranova Magnezij kalcij 2:1 kompleks, 50 kapsul

Terranova Magnezij kalcij 2:1 kompleks, 50 kapsul

0 out of 5

17.21 

Prehransko dopolnilo Terranova Magnezij kalcij 2:1 kompleks vsebuje dvakratno količino magnezija (500 mg) v primerjavi s kalcijem (250 mg). Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob.

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Magnezij kalcij 2:1 kompleks vsebuje dvakratno količino magnezija (500 mg) v primerjavi s kalcijem (250 mg). Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob.

 

 • Magnezij in kalcij prispevata k delovanju mišic.
 • Magnezij in kalcij sta potreba za ohranjanje zdravih kosti.
 • Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov.
 • Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
 • Magnezij prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
 • Kalcij prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

 

Terranova Magnezij kalcij 2:1
Izdelek vsebuje dvakratno količino magnezija (500 mg) v primerjavi s kalcijem (250 mg). Minerala magnezij in kalcij sta dodana v oblikah citrata in oksida, ki součinkujeta s kompleksom Magnifood ter omogočata visoko biološko razpoložljivost magnezija in boljšo absorpcijo. Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vlogo pri sintezi beljakovin, delovanju mišic in normalnemu delovanju živčevja. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob.

Ječmenova trava, listi koprive in stabilizirani riževi otrobi ter listi in cvet lucerne so bogat naravni vir magnezija in kalcija ter nekaterih vitaminov in mineralov, pomembnih za njuno biološko razpoložljivost: vitamina K, vitamina D, cinka, brona in silicija.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

 

Sestavine in vsebnost

Štiri rastlinske kapsule vsebujejo
%PDV*
Magnifood kompleks 450 mg
vsebuje:
 • Stabilizirani riževi otrobi
150 mg
 • Ječmenova trava
75 mg
 • List koprive (sušen z zamrzovanjem)
50 mg
 • Korenika/korenina ingverja (sušena z zamrzovanjem)
50 mg
 • Mlado, mlečno ovseno zrno (sušeno z zamrzovanjem)
50 mg
 • Cvet in list lucerne (sušena z zamrzovanjem)
50 mg
 • Spomladanski poganjek preslice (sušen z zamrzovanjem)
25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 472 mg
Magnezij (kot oksid, citrat) 500 mg 133
Kalcij (kot karbonat, citrat) 250 mg 31
FOS (fruktooligosaharidi) 50 mg

*PDV-Priporočen dnevni vnos.

Opozorilo za alergike: vsebuje gluten – ječmenovo travo in mlado mlečno ovseno zrno.

 

Odmerjanje

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsule dnevno, pri obroku.

 

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: