Ferrotone jabolko z vitaminom C, 14 vrečk po 25 ml

Ferrotone jabolko z vitaminom C, 14 vrečk po 25 ml

13.35 

Ferrotone jabolko z vitaminom C  je  prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki vsebuje vodo naravnega izvora s 5 mg železa v obliki železovega (II) sulfata.

Prikaži košarico

Opis

Ferrotone jabolko z vitaminom C  je  prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki vsebuje vodo naravnega izvora s 5 mg železa v obliki železovega (II) sulfata.

Ferrotone jabolko z vitaminom C vsebuje vodo naravnega izvora s 5 mg železa v obliki železovega (II) sulfata. Izdelku je dodanega 80 mg vitamina C, ki povečuje absorpcijo železa. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvnih krvničk in hemoglobina ter pri prenosu kisika v telesu. Železo prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Železo v izdelku Ferrotone jabolko z vitaminom C se v telesu zelo dobro absorbira, zato se izdelek še posebej dobro prenaša.

Priporočamo ga vsem ki jim primanjkuje železo: npr. ženskam, nosečnicam, športnikom, starejšim ljudem, vegetarijancem in veganom. Izdelek Ferrotone jabolko z vitaminom C lahko jemljejo otroci od starosti 3 let dalje.

Navodilo za uporabo: Izdelek se lahko zaužije na prazen želodec, med ali po obroku.

Dnevno naj se zaužije 1 vrečka (ali do 2 vrečki Ferrotone jabolko v nosečnosti). Vsebina vrečke se enostavno zaužije ali zlije v kozarec in spije takoj.

Sestavine: voda iz naravnega vira z visoko vsebnostjo železovega (II) sulfata, koncentriran jabolčni sok (15,6%), L-askorbinska kislina (Vitamin C), konzervans (kalijev sorbat).

Vsebnost

Vsebnost ODMEREK V 1 VREČKI PDV %* ODMEREK V 2 VREČKAH PDV %*
Vitamin C 80 mg 100 % 160 mg 200 %
Železo (Fe2+) 5 mg 36 % 10 mg 71 %

*PDV-Priporočeni dnevni vnos glede na Uredbo (EU) 1169/2011.

Neto količina: 350 ml (14 x 25 ml vrečk)

Proizvajalec: Spatone Ltd, Snowdonia, LL27 0JS, North Wales, Velika Britanija

Uvoznik: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevanje: Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

 

 

Lekarna Plavž

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You've just added this product to the cart: