Doppelherz System Magnezij LIQUID 375, 10 ampul

Doppelherz System Magnezij LIQUID 375, 10 ampul

0 out of 5

11.75 

Prehransko dopolniloDoppelherz System Magnezij LIQUID 375 vsebuje 375 mg magnezija in sicer v obliki citrata in magnezijevega bisglicinata (imenovanega tudi magnezijev kelat), pa tudi 3,5 mg vitamina B6. V obliki ampul za pitje, z okusom limona-pomaranča.

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1054885

Opis

Prehransko dopolnilo s sladkorjem in sladili Doppelherz System Magnezij LIQUID 375 vsebuje 375 mg magnezija in sicer v obliki citrata in magnezijevega bisglicinata (imenovanega tudi magnezijev kelat), pa tudi 3,5 mg vitamina B6. V obliki ampul za pitje, z okusom limona-pomaranča.

Brez laktoze in glutena. Takoj pripravljen za pitje. Idealen za na pot.

 

Magnezij

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema. Mineral prispeva k ravnovesju elektrolitov in delovanju mišic.

Magnezij v obliki citrata in kelata

Ampule za pitje Doppelherz system vsebujejo mineral magnezij v obliki citrata in kelata. Magnezijev citrat je organska oblika magnezija. Magnezijev bisglicinat pa je sol aminokisline glicin.

Vitamin B6

Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vsebnost:

Sestavine V dnevnem odmerku (1 ampula) % PDV*
magnezij 375 mg 100 %
vitamin B6 3,5 mg 250 %

*PDV-Priporočeni dnevni vnos

Priporočeno odmerjanje: Zaužijte vsebino 1 ampule za pitje, 1x dnevno.

Pred zaužitjem dobro pretresite.

Vsebina: 10 ampul za pitje.

Sestavine: voda, trimagnezijevdicitrat, sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina, koncentrat pomarančnega soka, stabilizator: glicerol, fruktoza, magnezijevbisglicinat, aroma, konzervans: natrijev benzoat, sladili: natrijev ciklamat in acesulfam K, piridoksinijev hidroklorid, sladilo: natrijev saharin

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok!

Zaužitje več kot 250 mg magnezija dnevno lahko pri občutljivih osebah lahko delujejo odvajalno. Ni primerno za otroke mlajše od 12 let. Primerno za vegetarijance in vegane. Hranite pri temperaturi do 25 °C, na suhem mestu.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: