Doppelherz Aktiv Železo Femin Direkt z vitamini C+B6+B12+folno kislino, 20 vrečk

Doppelherz Aktiv Železo Femin Direkt z vitamini C+B6+B12+folno kislino, 20 vrečk

0 out of 5

5.85 

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Železo Femin Direkt z vitamini C+B6+B12+folno kislino vsebuje granulat z železom, folno kislino, vitamini C, B6, in B12. Z okusom gozdnih sadežev. Za hitro in direktno uživanje. 

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1038226

Opis

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Železo Femin Direkt z vitamini C+B6+B12+folno kislino vsebuje granulat z železom, folno kislino, vitamini C, B6, in B12. Z okusom gozdnih sadežev. Za jemanje brez tekočine. Brez laktoze in glutena.  Za hitro in direktno uživanje. Prehransko dopolnilo s sladiloma.

Z uporabo najsodobnejših metod proizvodnje, so razvili praktično obliko odmerjanja. Doppelherz aktiv Železo Femin Direkt vsebuje dragocena mikrohranila v obliki mikro-pelet. Način jemanja je enostaven: vrečko pretrgamo na označenem mestu in stresemo vsebino vrečke na jezik. Perle se raztopijo v nekaj sekundah. Praktična oblika, ki vam omogoča zaužitje kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. Oblika omogoča hiter vnos železa in pomembnih vitaminov. Posebej primeren za potovanja in pri osebah, ki imajo težave s požiranjem.

Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina. Pri tem ga podpirajo folna kislina ter vitamina B6 in B12, ki imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk.

Vitamina B6 in B12 ter železo prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

Vitamin C poveča absorpcijo železa, ima vlogo pri delovanju in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vsebnost

Sestavine V dnevnem odmerku (1 vrečka) % PDV *
železo 14 mg 100%
folna kislina 300 μg 150%
vitamin B6 1,4 mg 100%
vitamin B12 2,5 μg 100%
vitamin C 80 mg 100%

*PDV-Priporočeni dnevni vnos

Odmerjanje

Priporočeno odmerjanje: Zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu.  Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih. Pogoltnite. Vrečko, prosimo, vrzite v smeti.

Ne uporabljate izdelka, če imate težave z nalaganjem železa v telesu (hematokromatoza) ali pri presnovi železa!

Sestavine: sredstvi za povečanje prostornine: sorbitol in ksilitol, L-askorbinska kislina, železov difosfat, sredstvo za uravnavanje kislosti mononatrijev citrat,  sredstvo za zgostitev: karboksimetilceluloza, sladili aspartam in acesulfam-K, aroma, piridoksinhidroklorid, pteroilmonoglutaminska kislina, cianokobalamin.

Vsebina: 20 vrečk = 22 g

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok!

Hranite pri sobni temperaturi. Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek ima lahko odvajalni učinek pri prekoračenem dnevnem vnosu.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: