Doppelherz Aktiv Napitek Črni bezeg z vitaminom C in cinkom, 10 vrečic

Doppelherz Aktiv Napitek Črni bezeg z vitaminom C in cinkom, 10 vrečic

0 out of 5

4.89 

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Napitek Črni bezeg z vitaminom C in cinkom vsebuje granulat z vitaminom C, cinkom in sokom bezgovih jagod v prahu. Odličnega, sadnega okusa.  Za vroč ali haden napitek.

Kategoriji: , Oznake: , , , , Nensi: 1038228

Opis

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv Napitek Črni bezeg z vitaminom C in cinkom vsebuje granulat z vitaminom C, cinkom in sokom bezgovih jagod v prahu. Brez laktoze in glutena. Odličnega, sadnega okusa. Enostavna priprava. Za vroč ali haden napitek.

Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, posebej v hladnejših mesecih leta.

V hladnih mesecih leta vroči napitek poskrbi za toploto od znotraj. Lahko pa ga pripravimo tudi kot osvežilen, hladen napitek, na primer poleti.

Doppelherz Aktiv Napitek Črni bezeg vsebuje 225 mg soka bezgovih jagod v prahu, 300 mg vitamina C in 5 mg cinka, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Naše telo nekaterih hranilnih sestavin ne more tvoriti, kot na primer vitamina C ter elementa v sledovih cinka. Zato jih moramo zadostnih količinah v telo vnesti z redno in uravnoteženo prehrano.

 

Vsebnost

Sestavine V dnevnem odmerku (1 vrečka) % PDV*
vitamin C

300 mg

375 %

cink

5 mg

50 %

sok bezgovih jagod v prahu

225 mg

**

*PDV-Priporočeni dnevni vnos

** Ni referenčnih vrednosti hranil

Priporočeno odmerjanje

Dnevni odmerek: Vsebino 1 vrečke stresite v skodelico in prelijte z vročo (ne vrelo) vodo (150 ml), pomešajte in spijte.

Priporočamo tudi kot hladen napitek.

Sestavine: sladkor, dekstroza, kislina: citronska kislina, glukozni sirup, L-askorbinska kislina, sok bezgovih jagod v prahu 1,5 %, aroma, rastlinsko olje, cinkov sulfat.

Vsebina: 10 vrečk = 150 g

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok!

Ni primerno za otroke mlajše od 12 let. Primerno za vegetarijance in vegane.

Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: