Vitamin D3 Solarvit Pro Immun, 60 tablet

-10%

Vitamin D3 Solarvit Pro Immun, 60 tablet

0 out of 5

13.24  11.91 

Prehransko dopolnilo Vitamin D3 Solarvit Pro Immun vsebuje visok odmerek (1000 IE) vitamin D v majhni tableti. Izdelek je primeren tudi za osebe z glutensko in laktozno intoleranco ali dieto brez kvasa.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1047783
Prikaži košarico

Opis

Prehransko dopolnilo Vitamin D3 Solarvit Pro Immun vsebuje visok odmerek (1000 i.e.) vitamin D v majhni tableti. Izdelek je primeren tudi za osebe z glutensko in laktozno intoleranco ali dieto brez kvasa.

Tableta vsebuje naravni vitamin D, ki ga pridobivajo iz lanolina. Vitamin D3 (holekalciferol) je v majhnih količinah prisoten v hrani (jajčni rumenjak, sled, losos), v večjih količinah pa ga, za razliko od ostalih vitaminov, lahko proizvajamo sami pod vplivom sončne svetlobe. Preskrba z njim je zmanjšana predvsem v zimskih mesecih, od oktobra do aprila, oziroma pri tistih, ki so omejeni na bivanje v notranjih prostorih.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema in mišic, hkrati pa ima vlogo pri delitvi celic in pri ohranjanju zdravih kosti in zob.

 

Priporočena dnevna količina in navodila za uporabo:
Vsak dan zaužijte 1 tableto z nekaj tekočine. Tableto lahko zgrizete, jo raztopite z lizanjem ali zaužijete celo; tableto je lahko pogoltniti. Priporočljiva je redna uporaba prehranskega dopolnila skozi daljše obdobje.

 

Vsebnost:

Sestavina na 1 tableto PDV*
Vitamin D3 1000 i.e. /25 mcg 500%

*PDV-Priporočeni dnevni vnos.

 

Sestavine:
sladilo: izomalt, holekalciferol (pripravek vitamina D3), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli jedilnih maščobnih kislin

Prehransko dopolnilo D3 Solarvit Pro Immun ne vsebuje laktoze, kvasa ali želatine in je brez glutena.

 

Neto količina: 12 g

 

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvajalec: Stada Arzneimittel AG, Stadastrasse 5-18, 61118 Bad Vilbel, Nemčija
Država porekla: Avstrija.
Informacije o izdelku za Slovenijo zagotavlja: Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: