GeloRevoice pastile za grlo in žrelo češnja-mentol, 20 pastil

GeloRevoice pastile za grlo in žrelo češnja-mentol, 20 pastil

0 out of 5

7.99 

GeloRevoice pastile za grlo učinkovito ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluznici in dražečem kašlju.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1042608

Opis

Medicinski pripomoček

GeloRevoice pastile za grlo učinkovito ščitijo, vlažijo in regenerirajo sluznico grla in žrela pri hripavosti, bolečem grlu, suhi sluznici in dražečem kašlju.

Iz pastile se pri raztapljanju sprošča poseben hidrogelni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino. Zaradi vsebnosti mineralov pastile ob stiku s slino povzročijo nastanek pene, ki je ključnega pomena za enakomerno porazdelitev hidrogelnega kompleksa po vzdraženi sluznici. Hidrogelni kompleks se trdno oprime sluznice do 60 minut in več, jo učinkovito ščiti in pomaga pri njeni regeneracij.

GeloRevoice pastile za grlo priporočamo:

• pri hripavosti ali izgubi glasu

• v času povečanega števila okužb dihal

• vsem, ki za svoje delo nujno potrebujejo glas

pevci, igralci, pedagoški delavci, govorci, napovedovalci, prodajni predstavniki..

• odraslim in otrokom od 6. leta

• nosečnicam in doječim materam

• diabetikom, saj pastile ne vsebujejo sladkorja

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba

Odrasli in otroci, starejši od 6 let: po potrebi 1 pastila večkrat na dan, npr. na 2–3 ure, po jedi. Do največ 6 pastil na da

Opozorila

GeloRevoice pastil ne uporabljajte, če ste alergični (preobčutljivi) za katerokoli sestavino izdelka. Pred prvo uporabo GeloRevoice pastil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, če imate zmanjšano izločanje sline. Bolniki z redko dedno fruktozno intoleranco ne jemljite GeloRevoice pastil, saj se sestavina izomalt v telesu delno pretvori v fruktozo. GeloRevoice pastil ne uporabljajte istočasno z drugimi pripravki za ustno votlino, grlo in žrelo. Zaradi nevarnosti zadušitve pastil ne raztapljajte v ustih v ležečem položaju, npr. pred spanjem.

Glavna sestavina

ksantan, karbomer, natrijev hialuronat

Sestavine

Češnja – mentol: izomalt, natrijev hidrogen karbonat, ksilitol, citronska kislina, makrogol, arome (aroma češnje, mentol), kalijev hidrogen fosfat, cinkov stearat, silicijev dioksid, sukraloza

GeloRevoice pastile ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, glutena in laktoze.

Pakiranje

20 pastil

 

Navodilo za uporabo Gelorevoice češnja

You've just added this product to the cart: