Hafesan Duo Line, 60 kapsul

Hafesan Duo Line, 60 kapsul

0 out of 5

19.92 

prehransko dopolnilo z ekstraktom belega fižola in zelišča mate za pomoč pri hujšanju

Zaloga: Na zalogi Šifra: 279625
  • Opis

Opis

Kaj vsebuje

Sestavine: ekstrakt fižola 12:1, prašek matè, želatina.

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Kako deluje

Vedno znova poskušamo z različnimi shujševalnimi dietami uresničiti svoje sanje o idealni podobi. Večina hitrih diet pa pripelje do povratnega (jo-jo) učinka – pridobimo več teže, kot smo jo imeli pred začetkom diete. To pa vodi v začaran krog, s katerim se bori vse več ljudi. Na žalost se je ogljikovim hidratom (na primer: testeninam, krompirju, kruhu ipd.) zelo težko odreči.

Ameriški znanstveniki so našli sestavino v navadnem fižolu, ki zmanjša porabo ogljikovih hidratov. Ključen za uspeh je phaseolamin, ki so ga poimenovali zaviralec ogljikovih hidratov. Deluje na ogljikove hidrate še preden se le-ti pretvorijo v krvni sladkor. Izvleček fižola zavira delovanje encima »alfa amilaze«, ki je nujno potreben za presnovo ogljikovih hidratov v krvni sladkor. Posledično se porabi manj ogljikovih hidratov, kar pripelje do izgube teže.

Dve Hafesan Duo Line kapsuli pred obrokom, vam bosta zmanjšali občutek lakote (kapsule vsebujejo tudi mate) ter zavirali absorpcijo ogljikovih hidratov iz hrane. Zaradi tega se ni potrebno izogibati ogljikovim hidratom. Posledično tudi ne prihaja do sestradanosti in napadov lakote.

Mate deluje poživljajoče in stimulativno ter zmanjšuje izčrpanost in utrujenost kljub zmanjšanemu vnosu kalorij. Vaše počutje in razpoloženje bo med dieto boljše.

Ekstrakt belega fižola je najbolj učinkovit, če se ga vzame 15 – 20 minut pred obrokom z večjo količino vode. Namenjen je vsem, ki  se želijo znebiti odvečne teže, oblikovati svoje telo in pri tem ne trpeti strogega odrekanja pri vsakdanji prehrani.

Hafesan Duo Line kapsule vsebujejo samo naravna zelišča ter nimajo stranskih učinkov.

Odlično se dopolnjujejo tudi z ostalimi prehranskimi dopolnili – npr. v kombinaciji z zaviralcem maščob Hafesan Hitozan + L-karnitin kapsulami. Hafesan Hitozan L-karnitin kapsule vežejo nase maščobo iz hrane v obliko, ki je naše telo ne more absorbirati.

Odmerjanje

Vzemite dve kapsuli z najmanj 250 ml vode pred obrokom, ki vsebuje ogljikove hidrate.

Dve kapsuli vsebujeta:

ekstrakt fižola 12:1 680,00 mg
prašek matè 120,00 mg

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

You've just added this product to the cart: