FidiCaD3 1000, 30 šumečih tablet

FidiCaD3 1000, 30 šumečih tablet

0 out of 5

10.61 

Prehransko dopolnilo FidiCaD3 1000 vsebuje kalcij in vitamin D3 za zdrave kosti in zobe, mišice, živčevje in imunski sistem.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1013983

Opis

Prehransko dopolnilo FidiCaD3 1000 vsebuje kalcij in vitamin D3 za zdrave kosti in zobe, mišice, živčevje in imunski sistem. S sladili. 

  • en gram čistega kalcija v obliki kalcijevega karbonata s polnim dnevnim odmerkom vitamina D
  • prijeten napitek z okusom pomaranče
  • izdelek ne vsebuje glutena in laktoze

Kalcij je v organizmu potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob, prispeva pa tudi k delovanju mišic, k normalnemu prenosu živčnih impulzov ter sproščanju energije pri presnovi. Vitamin D prispeva k normalnemu vsrkavanju kalcija iz hrane in uporabi kalcija v telesu ter ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic ter imunskega sistema.

 

Uporaba in odmerjanje: eno šumečo tableto na dan popolnoma raztopite v velikem kozarcu vode, premešajte in popijte, najbolje po jedi. Ena šumeča tableta zadošča za pokritje dnevnih potreb.

 

Sestavine: kislina: citronska kislina, kalcijev karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, glucideks 9 (maltodekstrin), aroma pomaranče, barvilo: betalain, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharinat dihidrat, holekalciferol, barvilo: riboflavin.

 

Vsebnost

 Ena tableta FidiCaD3 1000 vsebuje: *PDV 
 vitamin D3 10 µg (400 i.e.) 200 %
 kalcij 1000 mg 125 %

*PDV = v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

 

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Plastenko s šumečimi tabletami shranjujte pri sobni temperaturi dobro zaprto in tam, kjer je zaščitena pred vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

 

Nosilec živilske dejavnosti za prehranska dopolnila je Bausch Health Poland sp. z o.o., Ul. Przemysłowa 2, 35-959 Rzeszów, Poljska.

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: