Terranova Železo 20 mg, ki se zlahka vsrka, kompleks, 50 kapsul 

Terranova Železo 20 mg, ki se zlahka vsrka, kompleks, 50 kapsul 

0 out of 5

15.65 

Prehransko dopolnilo Terranova Železo 20 mg, ki se zlahka vsrka, kompleks vsebuje železo v obliki bisglicinata, ki je blago do prebavil in ne povzroča zaprtja.

Zaloga: Ni na zalogi Kategorije: , , Oznake: , , Nensi: 1038514

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Železo 20 mg, ki se zlahka vsrka, kompleks vsebuje železo v obliki bisglicinata, ki je blago do prebavil in ne povzroča zaprtja.

 

Učinkovit pri slabokrvnosti, nežen do prebavil.
Ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina.
Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.
Ne povzroča prebavnih motenj.
Vitamin C povečuje vsrkavanje železa v kri.

 

Terranova Železo
Terranova železo v obliki bisglicinata je blago do prebavil in ne povzroča zaprtja. Priporoča se ga ob utrujenosti, šibkosti in izčrpanosti, zaradi svoje vloge pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina pa je primeren tudi ob močnih mesečnih krvavitvah in intenzivnem ukvarjanju s športom.

Šipek vsebuje izjemne koncentracije vitamina C. Ječmenova trava je naravni vir klorofila, železa, folata in vitamina B2, ki so potrebni za tvorbo rdečih krvničk; zaradi svoje vloge pri sproščanju energije pri presnovi prispevajo k zmanjšanju utrujenosti. Klorofil in hemoglobin sta skoraj enaki molekuli, le da ima klorofil atom magnezija, hemoglobin pa atom železa. Jagode acai – vir antioksidantov in izomerov vitamina E; lahko kompenzirajo oksidativne učinke železa.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

 

Sestavine in vsebnost

Ena rastlinska kapsula %PDV*
Magnifood kompleks 200 mg
vsebuje:
  • stabilizirani riževi otrobi
100 mg
  • zelena ječmenova trava
50 mg
  • plod/jagoda acai (sušena z zmrzovanjem)
25 mg
železo (kot bisglicinat [ne zapira]) 20 mg 129
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg
*PDV-Priporočen dnevni vnos
Odmerjanje

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsula dnevno s hrano.

 

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: