Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki, 50 kapsul 

Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki, 50 kapsul 

0 out of 5

30.15 

Prehransko dopolnilo Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki vsebuje 3,5 milijarde mikroorganizmov na kapsulo in prebiotike. 

Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1038513

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki vsebuje 3,5 milijarde mikroorganizmov na kapsulo in prebiotike. 

5 najbolj varnih dobrih bakterij nagovori porušen mikrobiom
3,5 milijarde mikroorganizmov na kapsulo.
Lactobacillus plantarum (Rosell 1012).
Lactobacillus casei (Rosell 215).
Lactobacillus rhamnosus (Rosell 11).
Bifidobacterium lactis HH (BB12).
Odporni na želodčno kislino in prebavne sokove.
Varni, dobro raziskani sevi.
S topnimi rastlinskimi vlakninami.
Izključno sevi uglednih in priznanih proizvajalcev Rosell in CHR Hansen.
Certifikat IRRK.

 

Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki
Zakaj so Terranovine kulture mikroorganizov drugačne od drugih?

Ugled: Terranova za svoje prehransko dopolnilo Terranova probiotični kompleks s prebiotiki uporablja izključno seve proizvajalcev Rosell in CHr Hansen, dveh najbolj priznanih dobaviteljev na svetu.

Raznovrstnost in širok spekter delovanja:
v vsaki kapsuli je pet različnih sevov:
‣ Lactobacillus plantarum
‣ Lactobacillus casei spreminja delovanje črevesne flore in uravnava imunski sistem.
‣ Lactobacillus rhamnosus lahko uravnava črevesno floro, saj se prilepi na škodljivo bakterijo E. coli, ki povzroča drisko.
‣ Lactobacillus acidophilus lajša simptome laktozne intolerance in krepi imunski sistem.
‣ Bifidobacterium lactis pri odraslih okrepi imunski odziv po cepljenju, izboljšuje izločanje blata pri starostnikih, vzpostavi črevesno mikrobioto po terapiji z antibiotiki, zmanjšuje težave z želodcem na potovanjih, zmanjšuje tveganje za drisko pri okužbi z rotavirusom in za okužbo dihal.

Odmerjanje: 3,5 milijarde organizmov na kapsulo.

Viabilnost: želodčna kislina ali žolčne soli ne poškodujejo sevov, zato črevesje dosežejo živi sevi.

Varnost: na dodanih sevih Rosell so narejene številne znanstvene raziskave in klinični poskusi.

Učinkovitost: Prehransko dopolnilo Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov.

Občutljive spremembe ravnovesja med bakterijskimi združbami (disbioza) so povezane s številnimi težavami, ki se lahko kažejo kot: prebavne motnje, šibka odpornost, nerazpoloženje, pri ženskah pa tudi kot porušena vaginalna flora. Simbiotična formulacija, v kateri je kar 5 različnih, varnih in dobro raziskanih bakterij skupaj s topnimi vlakninami, omogoča dobro pripenjanje na sluznico črevesja, kompetitivno izločanje patogenih bakterij ter krepitev oziroma učinkovito vzpostavljanje črevesne mikrobiote.

Na spremembo mikrobioma vplivajo:
‣ želodčna kislina
‣ žolčne soli
‣ prehrana
‣ stres
‣ staranje
‣ sprememba podnebja

Kaj so kulture mikroorganizmov?
Vzdolž celotnega prebavnega trakta živi okoli 100.000 milijard bakterij, ki pripadajo več kot 400 različnim bakterijskim vrstam, pri čemer je bakterijskih celic v nas 10-krat več kot vseh človeških celic, njihova koncentracija pa je največja v črevesju. Vloga mikroorganizmov v prebavni cevi še ni v celoti pojasnjena, čeprav je potrjeno, da opravlja vsaj dve koristni nalogi: presnavlja gostiteljevo hrano in ga varuje pred okužbami.

Kaj so prebiotiki?
Fruktooligosaharidi (FOS) so topne rastlinske vlaknine, ki spodbujajo rast in aktivnost blagodejnih bakterij (probiotikov) ter uravnavajo izločanje blata in floro v črevesju. Obenem so potrebni za tvorjenje različnih vitaminov, uravnavajo raven krvnega sladkorja, trigliceridov in holesterola. Korenina rožnega korena, macesnov arabinogalaktan in stabilizirani riževi otrobi so izjemni viri FOS.

Z vlakninami bogata živila, kot so stabilizirani riževi otrobi, rdeča pesa, korenina repinca, macesnova arabinogalakta ter fruktooligosaharidi (FOS), so izvrstni viri vlaknin, s katerimi se hranijo dobri mikroorganizmi.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

 

Sestavine

Ena rastlinska kapsula vsebuje
Mešanica mikroorganizmov
  • Lactobacillus plantarum
1 milijarda organizmov
  • Lactobacuillus casei
800 milijonov organizmov
  • Lactobacillus rhamnosus
700 milijonov organizmov
  • Lactobacillus acidophilus
500 milijonov organizmov
  • Bifidobacterium lactis
500 milijonov organizmov
Magnifood kompleks (125 mg)
  • Stabilizirani riževi otrobi
25 mg
  • Korenina repinca (sušena z zamrzovanjem)
75 mg
  • Pesin sok in list (sušena z zamrzovanjem)
25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
FOS (fruktooligosaharidi) 100 mg
Macesnov arabinogalaktan 50 mg

 

Odmerjanje

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsula dnevno, med obroki.

 

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: