Solgar Advanced Multi-Billion Dophillus, 60 kapsul

Solgar Advanced Multi-Billion Dophillus, 60 kapsul

0 out of 5

27.93 

Prehransko dopolnilo vsebuje kombinacijo kultur mikroorganizmov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, ki se med seboj optimalno dopolnjujejo in so običajno prisotne v naših prebavilih.

 

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznaka: Nensi: 1031475

Opis

V proizvodnji formulacije prehranskega dopolnila  Advanced Multi-Billion Dophillus je uporabljena polisaharidna matrica, posebej pripravljena mešanica pomožnih snovi, ki zagotavljajo večjo stabilnost in daljši rok uporabe izdelka, kot tudi zaščito mikroorganizmov pred uničenjem ob stiku z želodčno kislino.

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Odmerjanje:
Dvakrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Lactobacillus acidophilus, LA-5: 2,5 miljard mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Bacillus lactis, BB-12: 2,5 miljard mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei 431: 2,5 miljard mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)
Lactobacillus rhamnosus GG, LGG: 2,5 miljard mikroorganizmov (2,5 x 109 cfu*)

*cfu-število kolonij

Sestavine:
acidophilus v prahu in bakterijske kulture; maltodekstrin; sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; sredstvo za zgostitev: hidrokipropilmetil celuloza (kapsula); sredstvo za povečanje prostornine: natrijev alginat; sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Solgar Inc., 500 Willow Tree Road Leonia, NY 07605, ZDA

Zastopnik: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: