Sikapur med gel za želodec in črevesje, 30 vrečk po 15 ml

Sikapur med gel za želodec in črevesje, 30 vrečk po 15 ml

15.95 

Sikapur gel za želodec in črevesje istočasno zaščiti sluznico želodca in črevesja ter tako podpira regeneracijo prebavnega trakta. Je učinkovita pomoč tudi pri pekočem občutku v žlički in za prsnico, ki ga povzroča zgaga.

Šifra: 478024
  • Opis

Opis

Sikapur med gel za želodec in črevesje je medicinski pripomoček naravnega mineralnega izvora. Primeren je tudi za otroke.

Aktivna sestavina Sikapur med gela za želodec in črevesje  je silicijev gel ( gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Posebnost silicijevega gela je njegova izredno visoka sposobnost vezave patogenov in njihovih strupov ki povzročajo slabosti, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko. To pomeni, da se patogeni in njihovi strupi na popolnoma fizikalen način vežejo na silicijev gel ter se po naravni poti skozi črevesje izločijo iz telesa. Silicijev gel nase veže tudi pline, ter s tem blaži nadležno napenjanje v črevesju.

Uporaba Sikapur med gela istočasno zaščiti sluznico želodca in črevesja ter tako podpira regeneracijo prebavnega trakta. Je učinkovita pomoč tudi pri pekočem občutku v žlički in za prsnico, ki ga povzroča zgaga.

Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 2 vrečki gela (v vsakem 15ml gela), 3-5-krat dnevno. Vsebino vrečke lahko vmešate tudi v vodo ali čaj (približno 200ml) med obroki in če je potrebno tik pred spanjem.

Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujete z odmerkom ene vrečke 3-krat dnevno (3 krat 15ml).

Če imate hude bolečine, visoko vročino ali če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Sikapur med gela za želodec in črevesje, se posvetujte z zdravnikom.

Pri kroničnih težavah naj odrasli vzamejo 3-krat dnevno po eno vrečko gela vmešano v vodo ali čaj med obroki. Pri kroničnih težavah priporočamo trajanj terapije do 6 tednov. Po treh tednih lahko pričakujete izboljšanje simptomov.

SESTAVINE: 100 ml gela vsebuje 100ml silicijevega gela (gela silicijeve kisline) s 3,5 g silicijevega oksida

You've just added this product to the cart: