NOW PROBIOTIC-10 25 milijard, 50 kapsul

-15%

NOW PROBIOTIC-10 25 milijard, 50 kapsul

0 out of 5

33.96  28.85 

Prehransko dopolnilo vsebuje 10 sevov kultur mikroorganizmov v izredno velikem številu – 25 milijard, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Z dodanim prebiotikom FOS (fruktooligosaharidi).

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1050033

Opis

Izdelek ima znak Inštituta za raziskave in razvoj kakovosti (IRRK). Gre za poseben znak, ki ga Inštitut podeli izdelkom, ki zadostijo najvišjim standardom kakovosti izdelka (mdr. znan proizvajalec surovin in izdelovalec končnega izdelka, certificirano zagotavljanje proizvodnje in znane kulture mikroorganizmov). 

NOW Probiotic-10 zagotavlja v 1 kapsuli 10 različnih sevov kultur mikrooorganizmov  v izredno velikem številu – 25 milijard  mikrooorganizmov, ki tvorijo kolonijo in so odporne na želodčno kislino. Z dodanim prebiotikom FOS (fruktooligosaharidi).

Kulture mikrooorganizmov v tem izdelku so klinično testirani z DNK fingerprinting tehnologijo (metoda hibridizacije segmentov DNK).

Vegetarijanska/veganska formula.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno, med obroki ali na prazen želodec.

Sestava: 1 kapsula 2 kapsuli
Mešanica 10 sevov kultur mikrooorganizmov:

    Lactobacillus acidophilus (La-14),
    Bifidobacterium lactis (Bl-04),
    Lactobacillus plantarum (Lp-115),
    Lactobacillus casei (Lc-11),
    Lactobacillus rhamnosus (Lr-32),
    Lactobacillus paracasei (Lpc-37),
    Bifidobacterium breve (Bb-03),
    Streptococcus thermophilus (St-21),
    Lactobacillus salivarius (Ls-33),
    Bifidobacterium longum (BI-05)
25 x 109 CFU*
(130 mg)
50 x 109 CFU*
(260 mg)

*Enote, ki tvorijo kolonije

Pakiranje 50 kapsul zadostuje za 25 do 50 dni.

Sestavine: mikrokristalična celuloza, Probiotic-10 (mešanica 10 sevov kultur mikrooorganizmov, FOS – fruktooligosaharidi) 37,1 %, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, L-askorbil 6-palmitat.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Posvetujte se z zdravnikom v primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil (predvsem za zaviranje imunskega odziva) ali bolezni (predvsem pri okvarah imunskega sistema).

Shranjevanje: Po odprtju shranjujte v hladilniku, da ohranite aktivnost probiotikov.
Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v embalaži. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Opozorila
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

You've just added this product to the cart: