NOW Gluten digest encimi za prebavo glutena, 60 kapsul

NOW Gluten digest encimi za prebavo glutena, 60 kapsul

27.90 

Prehransko dopolnilo NOW Gluten Digest vsebuje celovito kombinacijo encimov z BioCore DPP IV, za razširjenim spektrom delovanja, ki spodbuja prebavo različnih beljakovin v žitaricah.

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1059347
Prikaži košarico

Opis

Prehransko dopolnilo NOW Gluten Digest vsebuje celovito kombinacijo encimov z BioCore DPP IV, za razširjenim spektrom delovanja, ki spodbuja prebavo različnih beljakovin v žitaricah. Gluten Digest  s spodbujanjem prebave pripomore k bolj sproščenemu uživanju hrane.

DPP IV (dipeptidil peptidaza IV) je edinstven encim, ki  specifično razgrajuje posebne prolinske vezi, ki se nahajajo v glutenskih beljakovinah žitaric. Izdelek vsebuje tudi druge proteaze in amilaze za razgradnjo ogljikovih hidratov, ki se običajno nahajajo v teh živilih.

Glutenska preobčutljivost zaznamo kot:

  • Kronično občutljivost in zaprtost
  • Hipofunkcijo ščitnice in pojav avtoimunih bolezni
  • Bolečine v trebušnem delu
  • Reakcije na koži, ekcemi.

BioCore  DPP IV  je blagovna znamka National Enzyme Company z več kot 80-letno tradicijo. Podjetje ima GMP proizvodnjo in dovršene biotehnološke postopke za proizvodnjo različnih biološko aktivnih encimov.

Vegetarijanska/veganska formula.

Priporočen dnevni odmerek: zaužijte 1 kapsulo na začetku vsakega obroka, ki lahko vsebuje gluten.

Kapsulo vzemite takrat, kadar niste popolnoma prepričani, da obrok ne vsebuje glutena.

Vsebnost

Sestava: 1 kapsula PDV*
Mešanica prebavnih encimov BioCore DPP IV 274 mg
Amilaza  (iz Aspergillus oryzae) 12,000 DU
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 30,000 HUT
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 500 DPP-IV
Proteaza (iz Aspergillus melieus) 8.5 AP
Glukoamilaza (iz Aspergillus niger) 20 AGU

*PDV-Priporočen dnevni vnos

Pakiranje 60 tablet zadostuje 60 dni.

Sestavine: mešanica encimov BioCore DPP IV (proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus melieus), amilaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), glukoamilaza (iz Aspergillus niger), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), riževi otrobi, srednjeverižni trigliceridi.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Opozorila

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Samo za odrasle. V primeru celiakije uporabljajte le pod nadzorom zdravnika. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave (vključno z boleznimi ledvic), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You've just added this product to the cart: