HemoClin hladilni gel za hemoroide, 45 ml

HemoClin hladilni gel za hemoroide, 45 ml

0 out of 5

17.94 

HemoClin hladilni gel je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v predelu zadnjika.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1045153

Opis

Medicinski pripomoček

HemoClin hladilni gel – takojšnje olajšanje in pomoč pri hemoroidih, bolečih razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika.

HemoClin hladilni gel je medicinski pripomoček iz naravnih sestavin, primeren za vsakogar, ki ga pestijo hemoroidi ali druge težave v predelu zadnjika.

Bioaktivni 2QR kompleks, izoliran Aloe vere, na sluznici naredi bariero in tako preprečuje dodatne poškodbe ali okužbe že tako poškodovane sluznice. Na ta način ščiti občutljivo sluznico pred škodljivimi bakterijami in posledično spodbuja naravni proces celjenja.

HemoClin gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine in se uporablja za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost. Preprečuje in olajša tudi težave v predelu analne odprtine, ki so pogoste predvsem med nosečnostjo in po porodu.

Skrbno oblikovan aplikator zagotavlja:

preprosto in higiensko uporabo

maksimalen izkoristek pri nanašanju

da gel ne pušča madežev na perilu

Prednosti:

zagotavlja takojšen hladilni učinek

ublaži srbenje, bolečino in pekoč občutek

ublaži bolečino pri odvajanju blata

ščiti sluznico pred patogenimi bakterijami in spodbuja naravni proces celjenja.

vlaži črevesno sluznico.

zagotavlja enostavno in higiensko uporabo.

 Navodila za uporabo/Priporočena uporaba

Za odpravljanje težav v predelu analne odprtine (npr. srbenja, draženja, pekočega občutka in občutljivosti) gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek. Za dodaten hladilni učinek vsebnik hranite v hladilniku.

Opozorila

Vsebnik je pod tlakom: pri segrevanju lahko poči. Ne preluknjajte ali sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ločeno od toplote/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne kadite. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne izpostavljajte temperaturam, višjim od 50°C.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vsebuje majhne delce. Izdelek z aplikatorjem zaščitite pred sončno svetlobo in ga shranjujte na suhem in hladnem mestu (dobro prezračenem).

Aerosolni vsebnik uporabljajte samo v kombinaciji s priloženim aplikatorjem.

Glavna sestavina

Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR

Sestavine

Aqua, Aloe Barbadensis gel, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer – 2QR, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium phosphate

Pakiranje

Vsebnik vsebuje 45 ml

 

Navodilo za uporabo HemoClin

 

 

You've just added this product to the cart: