Fitomama Isilax, peroralna suspenzija, 200 ml

Fitomama Isilax, peroralna suspenzija, 200 ml

0 out of 5

14.99 

Prehransko dopolnilo na osnovi mane (rastlinski izvleček malega jesena), z zgoščenim sokom slive in sadeža kivija. Mana uravnava delovanje prebavnega trakta, lajša prehajanje vsebine skozi črevo in pripomore k rednemu odvajanju.

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1051753

Opis

ISILAX je prehransko dopolnilo na osnovi mane (rastlinski izvleček malega jesena), z zgoščenim sokom slive in sadeža kivija. Mana uravnava delovanje prebavnega trakta, lajša prehajanje vsebine skozi črevo in pripomore k rednemu odvajanju.

  • Uravnava delovanje prebavnega trakta
  • Lajša prehajanje vsebine skozi črevo
  • pripomore k rednemu odvajanju

Sestavine: demineralizirana voda; mana – strjen sladek drevesni sok iz malega jesena (Fraxinus ornus), zgoščen sok slive (Prunus domestica); kivi sadež (Actinidia deliciosa, maltodekstrin) posušen z razprševanjem; inulin; jabolčni pektin; konzervans: kalijev sorbat.

Navodila za uporabo: svetujemo dve jedilni žlici dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Poskrbite za zadosten dnevni vnos tekočine (vsaj dva litra vode na dan).

Vsebnost

Vsebnost aktivnih sestavin

(povprečna vrednost)

za 100 ml

za 4 jedilne žlice (60 ml)

Mana g

15

9

Zgoščen sok slive g

7,50

4,50

Inulin g

3,00

1,80

Kivi g

2,50

1,50

Jabolčni pektin g

1,00

0,60

Vsebina: 200 ml

Opozorila:  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na suhem, pri sobni temperaturi. V izdelku se lahko pojavi usedlina. Pretresite pred uporabo. Manjša odstopanja v barvi in okusu so posledica naravnih sestavin, kar ne vpliva na kakovost in učinkovitost izdelka.

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research s.r.l., Italija

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. proizvaja v skladu s pravili: GMP Good Manufacturing Practices Code of Federal Regulation Title 21 – Food and Drug Administration. Podjetje je certificirano v skladu s pravili: UNI EN ISO 9001:2008, UNI EN ISO 13485:2012, UNI EN ISO 22000:2005.

Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola – www.sanofarm.si

You've just added this product to the cart: