BioGaia Protectis baby kapljice z vitaminom D 5 ml + darilo vzorček BioGaia Protectis D3 (2 tableti)

BioGaia Protectis baby kapljice z vitaminom D 5 ml + darilo vzorček BioGaia Protectis D3 (2 tableti)

0 out of 5

13.98 

Prehransko dopolnilo  BioGaia Protectis baby kapljice z vitaminom D3 vsebuje L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo. Dodan je vitamin D3.

DARILO: vzorček BioGaia Protectis D3, žvečljive tablete z okusom pomaranče (2 tableti)

 

Kategoriji: , Oznake: , , , , , Nensi: 1052621

Opis

Prehransko dopolnilo  BioGaia Protectis baby kapljice z vitaminom D3 vsebuje L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu. Dodan je vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti in prispeva k delovanju imunskega sistema. Primerne so za vašega dojenčka takoj po rojstvu.

Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je en od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vitamin D

Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema.*

*Potrjeno s strani EFSA (Europian Food Safety Authority), 2008 in odobreno s strani Evropske komisije, 2009

Uporaba in priporočena dnevna količina

Priporočen odmerek je 5 kapljic enkrat na dan. Pred uporabo steklenično dobro pretresite.
Pred vsako uporabo stekleničko dobro stresajte 10 sekund, da se bakterijska kultura premeša z oljem. Stekleničko nagnite in kapljice se bodo začele oblikovati.

Kapljice odmerite na žlico. Odmerite 5 kapljic na dan. Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači in jih ne odmerjajte otroku direktno v usta, saj to lahko vpliva na kakovost izdelka. Za nadaljnje informacije glejte navodilo v škatli.

Vsebnost

En odmerek vsebuje najmanj 100 miljonov L. reuteri Protectis in 10 mcg (400 IE) vitamina D3 (200 % PDV**)

**PDV-Priporočen dnevni vnos za odrasle

Sestavine

sončnično olje, olje iz palmovih jedrc, Limosilactobacillus* reuteri DSM 17938 in vitamin D3 (holekalciferol).

Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

 

Pakiranje: Kapljice z mikroorganizmi in vitaminom D v steklenički, 5 ml

Poreklo: Švedska

 

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabiti tudi na zdrav način življenja.  Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Stekleničko po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se stiku z vodo. Steklenička vsebuje belo sušilno telo za podaljšanje roka uporabnosti. Sušilno telo je lahko v stiku s hrano, vendar ga ne smete zaužiti. Pakirano v zaščitni atmosferi. Shranjujte pri sobni temperaturi (največ 25°C). Vsebino odprte stekleničke porabite v 3 mesecih.

 

 

Proizvajalec: Biogaia AB,P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: