Arkofluides Confort Digestif BIO, 20 steklenih ampul po 10 ml

Arkofluides Confort Digestif BIO, 20 steklenih ampul po 10 ml

0 out of 5

16.50 

Arkofluides Confort Digestif BIO je prehransko dopolnilo z rožmarinom, artičoko, angeliko in črno redkvijo, ki je posebej oblikovano za lajšanje težav z želodčno prebavo. Ekološki izdelek, brez konzervansov, brez sladil, brez alkohola.

Kategorija: Oznake: , , , Nensi: 1055649

Opis

Arkofluides Confort Digestif BIO je prehransko dopolnilo z rožmarinom, artičoko, angeliko in črno redkvijo, ki je posebej oblikovano za lajšanje težav z želodčno prebavo. Ekološki izdelek, brez konzervansov, brez sladil, brez alkohola.

Linija izdelkov Arkofluides je proizvedena v Franciji in ponuja najboljše, kar nam nudi narava. Je certificirana s strani neodvisne kontrolne agencije, kar zagotavlja visokokakovostne izdelke. Vsebujejo 100 % naravne sestavine.

Artičoka (lat. Cynara scolymus) se tradicionalno uporablja za podporo izločevalni funkciji ledvic.

Rožmarin (lat. Rosmarinus officinalis) pomaga krepiti telo.

Angelika (lat. Angelica archangelica), ki izvira iz Evrope, se tradicionalno uporablja kot pomoč pri napihnjenosti.

Črna redkev (lat. Raphanus Sativus) pomaga podpirati normalno delovanje jeter. Prispeva k stimulaciji proizvodnje prebavnih telesnih tekočin ter podpira jetrno in žolčno funkcijo. Prispeva tudi k ugodju prebave in k boljši prebavi maščob.

 

Sestavine

Izvleček ekološko gojenih rastlin list artičoke*(Cynara scolymus), list rožmarina* (Rosmarinus officinalis), koren angelike oziroma gozdenga korena* (Angelica archangelica), sok ekološko gojene črne retkve* (Raphanus sativus var. niger), koncentriran sok ekološko gojene jabolke*

*Ekološko kmetijstvo v EU in izven EU. Certificira FR-BIO-01.

 

Vsebnost

Priporočen dnevni odmerek vsebuje  (= 1 ampula = 10 ml)
Rastlinski izvlečki, od tega 7,4 g
– Izvleček lista artičoke 315 mg
– Izvleček lista rožmarina 315 mg
– Izvleček angelike oziroma gozdnega korena 315 mg
Sok ploda črne redkve 1,6 g
Koncentriran sok jabolka 1,6 g

 

Uporaba

Od dopolnjenega 15 leta dalje. Zaužijte vsebino 1 ampule zjutraj, lahko je razredčena z vodo ali sadnim sokom (200 ml).

Izdelek je idealen za osebe, ki imajo težave z želodčno prebavo in napihnjenostjo. Priporoča se tudi po obilnih obrokih v času praznikov.

Zaradi naravnih sestavin lahko v ampuli nastane manjša usedlina, zato jo je priporočljivo pred uporabo pretresti. Ne lomite ampule nad kozarcem, pripravljenim za redčenje, saj s tem preprečite padec steklenih drobcev v kozarec.

S prstom se dotaknite vsakega konca ampule, da ga oslabite. Z uporabo papirnate brisačke najprej prelomite en konec stekla. Obrnite ampulo in jo držite nad kozarcem. Prelomite drugi del ampule in pustite, da tekočina izteče ven. Dodajte vodo ali sadni sok (200 ml).

 

Opozorila

Če jemljete zdravila, se morate pred uporabo tega prehranskega dopolnila posvetovati z zdravnikom.

Zaradi varnostnih razlogov se nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom in ljudem s prizadetim kardiovaskularnim sistemom ta izdelek ne priporoča. Prav tako se ne priporoča jemanje tega izdelka osebam, ki so preobčutljive ali alergične na katero od sestavin.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Izdelek hranite na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: