Solgar Nutri-Nano Co-Q10, 50 mehkih kapsul

Solgar Nutri-Nano Co-Q10, 50 mehkih kapsul

0 out of 5

64.80 

Prehransko dopolnilo vsebuje koencim Q10 izdelan s pomočjo napredne nanotehnologije, ki omogoča trikrat večjo absorpcijo in s tem biorazpoložljivost.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1040365

Opis

Solgar Nutri-Nano Co-Q10 je eden od prvih koencimov Q10 izdelan s pomočjo napredne nanotehnologije, ki omogoča trikrat večjo absorpcijo in s tem biorazpoložljivost.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Odmerjanje:
Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Sestavine v 1 kapsuli: koencim Q10 (Nutri-Nano) 30 mg

Sestavine:
emulgator: polisorbat 80; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; trigliceridi s srednje dolgimi verigami; barvilo: kapsantin; koencim Q10 (ubikinon-Nutri-Nano); barvilo: titanov dioksid.

Alergeni: Vsebuje sojo.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Solgar Inc., 500 Willow Tree Road Leonia, NY 07605, ZDA

Zastopnik: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart:

Virtualni pomočnik
Virtualni pomočnik
Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?
Povezujem...
Trenutno ni na voljo nobenega svetovalca.
Vsi svetovalci so trenutno zasedeni, prosimo poskusite kasneje.
:
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pozdravljeni, če potrebujete nasvet strokovnjaka, prosimo vpišite vaše podatke za začetek pogovora
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pogovor je bil končan.
Je bil nasvet našega strokovnjaka uporaben? Prosimo podajte oceno.
Dobro Slabo