Solgar L-glutamin 500 mg, 50 kapsul

Solgar L-glutamin 500 mg, 50 kapsul

0 out of 5

19.07 

Prehransko dopolnilo vsebuje aminokislino L-glutamin v prosti obliki, pridobljeno iz naravnega vira (proizvaja jo bakterija Corynebacterium glutamicum).

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1031479

Opis

Prehransko dopolnilo vsebuje aminokislino L-glutamin v prosti obliki, ki je pridobljena iz naravnega vira, L-glutamina, ki ga proizvaja bakterija Corynebacterium glutamicum. L-glutamin je pogojno esencialna aminokislina, ki nastaja v organizmu iz glutaminske kisline in je zelo zastopana v skeletnih mišicah, jetrih, možganih in želodcu.
Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Odmerjanje:
Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokoma.

Vsebnost:

Sestavine v 1 kapsuli: L-glutamin 500 mg

Sestavine:
L-glutamin; gostilo: hidroksipropilmetil celuloza (kapsula); sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, maščobne kisline.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Solgar Inc., 500 Willow Tree Road Leonia, NY 07605, ZDA

Zastopnik: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: