SaffraMed, 30 kapsul

SaffraMed, 30 kapsul

0 out of 5

19.96 

Prehransko dopolnilo SaffraMed vsebuje standardiziran izvleček žafrana, ki pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje in podpira mentalno ravnovesje. 

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1049953

Opis

Prehransko dopolnilo SaffraMed vsebuje standardiziran izvleček žafrana, ki pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje in podpira mentalno ravnovesje. Vitamina B6 in B12 prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema. Kurkuma podpira mentalno ravnovesje.

Normalno delovanje živčnega sistema, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, pozitivno razpoloženje, mentalno ravnovesje brez zmanjšanja spolne in erektilne funkcije so cilj mnogih. Zapisi o uporabi žafrana segajo že v čase tradicionalne perzijske medicine.

Kaj je SaffraMed?

SaffraMed je vrhunska in unikatna kombinacija naravnih rastlinskih izvlečkov s podporo vitaminov in mineralov v njihovi najbolj biološko dostopni obliki. V delovanju se vzajemno podpirajo in dopolnjujejo. SaffraMed vsebuje visoko standardiziran izvleček žafrana, ki pomaga ohranjati pozitivno razpoloženje in podpira mentalno ravnovesje. Vitamina B6 in B12 prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju živčnega sistema. Kurkuma podpira mentalno ravnovesje.

Zakaj izbrati SaffraMed?

vsebuje visoko standardizirani izvleček žafrana (> 2 % safranala in > 2 % krokina),
rastlinski izvlečki imajo znanstveno potrjeno kakovost,
vsebuje patentirano fitosom obliko kurkumina, ki podpira mentalno ravnovesje,
folna kislina (vitamin B9) ter vitamina B6 in B12 so v najbolj biološko razpoložljivi obliki,
unikatno vzajemno delovanje med žafranom, kurkuminom, B-vitamini, inozitolom, cinkom in vitaminom D3.

Kaj lahko sami storimo za mentalno zdravje?

Svetloba – dokazano je, da je depresija povezana s pomanjkanjem vitamina D. Poleti to ni problem, pozimi, ko sonca ni in je več depresije pa se čim večkrat naužijte sončnih žarkov, mogoče je potrebno ponje višje v hribe…
Spanje – naučite se spati. V posteljo pojdite vsak dan ob isti uri. Poskrbite za 8 ur spanca. Pred spanjem se sprostite, privoščite si dišečo kopel, dobro knjigo, poslušajte umirjeno glasbo…
Zdrave prehranjevalne navade – jejte vsega po malem in ne enoličnih obrokov. V jedilnik vključite več sadja in zelenjave, da bo obrok čim bolj (naravno) pisan. Jejte čim manj ocvrtih jedi.
Gibanje
Konjički (hobiji)
Globoko sproščanje
Potrpežljivost

 

Vsebnost

Vsebnost v 1 vegetarijanski kapsuli:
Kurkuma (Curcuma longa) izvleček korenin kot fitosom
vsebuje 65 mg fosfatidilholina in 95 mg kurkume, od tega 32 mg kurkuminoidov 160 mg
Inozitol 75 mg
Žafran (Crocus sativus) izvleček pestičev
standardiziran na > 2 % safranala in > 2 % krokina 30 mg
Vitamin B6 (piridoksal-5-fosfat) 3 mg (214 % PDV*)
Cink (mono-L-metionin) 2 mg (20 % PDV*)
Folna kislina (vitamin B9) (kalcijev-L-metilfolat) 100 μg (50 % PDV*)
Vitamin B12 (metilkobalamin) 75 μg (3000 % PDV*)
Vitamin D3 (holekalciferol) 12 μg (240 % PDV*)
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine

kurkuma fitosom (kurkuma in fosfatidilholin), mikrokristalinična celuloza, hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), inozitol, žafran, silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), vitamin B6, cink, karagenan (kapsula), kalijev acetat (kapsula), folna kislina, vitamin B12, vitamin D3.

Alergeni: soja.

 

Odmerjanje

Jemlje se 1 kapsula SaffraMeda dnevno, za optimalno delovanje se priporoča jemanje vsaj 4 do 6 tednov.

 

Vsebina pakiranja: 30 kapsul v pretisnem omotu.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: