NOW UBIQUINOL 50 mg, 60 kapsul

-15%

NOW UBIQUINOL 50 mg, 60 kapsul

0 out of 5

40.00  34.00 

Prehransko dopolnilo vsebuje reducirano in aktivno obliko koencima Q10, z visoko stopnjo absorpcije in biorazpoložljivosti.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1017737

Opis

Originalna Kaneka Ubiquinol formula, ki zagotavlja visoko biološko vrednost izdelka. Ubiquinol je reducirana in aktivna oblika koencima Q10, z visoko stopnjo absorbcije in biorazpoložljivosti.

Koencim Q10 se nahaja v vseh celicah našega organizma, še posebej pa je koncentriran v srcu, jetrih in ledvicah. Z leti njegova sinteza v telesu upada.

Pripravku je dodan tudi D-limonen, ki še izboljša topnost in absorbcijo v črevesju in s tem zagotovi večjo biološko vrednost pripravka.

CoQH-CF je blagovna znamka tovarne Soft Gel Tehnologies, Inc., Kaneka QH pa je zaščitena blagovna znamka Kaneka družbe.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1-krat dnevno, med obrokom.

Sestava: 1 kapsula
Ubikinol (Kaneka QH) (reducirana oblika koencima Q10) 50 mg

Pakiranje 60 kapsul zadostuje za 60 dni.

Sestavine: D-limonen, želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, ubikinol (11,7 %), voda, kaprilna kislina, barvilo: karamel, kaprinska kislina, alfa-lipoična kislina.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v plastenki.

Opozorila
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

You've just added this product to the cart: