Jamieson Ginkgo Biloba, 90 tablet

Jamieson Ginkgo Biloba, 90 tablet

0 out of 5

21.89 

Prehransko dopolnilo vsebuje izvleček ginkga pridobljenega iz najčistejših delov Japonske.

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1043516

Opis

Kakovost Jamieson Ginko Bilobe se zagotovi s kliničnimi testiranji v laboratorijih Jamieson in zagotavlja visoko vsebnost ginkga pridobljenega iz najčistejših delov Japonske z optimalno vsebnostjo flavonovih glikozoidov (24%) in terpen laktonov (6%). Jamieson strogi standardi nadzora kakovosti in testiranja zagotavljajo, da boste vsakokrat dobili optimalno količino aktivne spojine v vsaki tableti.

Primerno tudi za vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

Sestavine V 1 tableti
Ginko biloba (ekstrakt 55:1)(Ginkgo biloba, listje) 80 mg Ekvivalentno kar 4400 mg posušenih japonskih listov ginka. Standardizirano na idealno vsebnost 24% flavon glikozoidov in 6% terpen laktonov.

Vsebuje tudi:
Kalcijev fosfat, prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 90 tablet (58 g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Če jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

You've just added this product to the cart: