Cellfood kisik za življenje kapljice, 30 ml

Cellfood kisik za življenje kapljice, 30 ml

0 out of 5

38.58 

Prehransko dopolnilo CELLFOOD koloidna raztopina je izdelana po patentirani tehnologiji razcepljanja vode, ki celice oskrbuje z biološko dostopnim kisikom in hranili, ki so izvlečki globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1017595

Opis

Prehransko dopolnilo CELLFOOD koloidna raztopina je izdelana po patentirani tehnologiji razcepljanja vode, ki celice oskrbuje z biološko dostopnim kisikom in hranili, ki so izvlečki globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum.

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že skoraj 50 let izdeluje CELLFOOD po originalni formuli Everetta Storeya.

Ta zaščitena in patentirana kombinacija koloidne raztopine omogoča celicam osnovna življenjsko pomembna celična hranila v zelo nizkih koncentracijah (t. i. ppm. dozah ali dozah v sledovih). Zaradi tako nizkih koncentracij delujejo po načelu pufer sistema. Pufer ni nikoli zdravilo. Omogoča lahko uravnavanje in optimizacijo osnovnih bioloških procesov vsake celice našega organizma takrat, ko vsak posameznik spoštuje sebi lasten dnevno-nočni (cirkadialni) ritem tekom določenega časovnega obdobja (to so najmanj meseci). Določeno časovno obdobje je vedno potrebno, da se posamezni biološki procesi celic regenerirajo in revitalizirajo (vsak biološki proces je skupek biokemičnih in biofizikalnih odzivov, ki potrebujejo določen čas. Trdo kuhano jajce skuhamo v 9 minutah in nikoli v 1 minuti).

CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji disociacije (razcepljanja) vode, ki celice neposredno oskrbuje z biološko dostopnim kisikom, in v kombinaciji z ekstraktom globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum. Ta zaščitena in patentirana kombinacija koloidne raztopine omogoča celicam v zelo nizkih koncentracijah (t.im. ppm dozah ali dozah v sledovih) osnovna življenjsko pomembna celična hranila.

Proizvajalec NuScience potrebuje devet mesecev za izdelavo osnovne sestavine CELLFOODA, zato da so vsi elementi in molekule, ki sestavljajo izdelek, stabilni in samostojni.

CELLFOOD je zaščitena formulacija.

 

Sestavine
1l koloidne raztopine CELLFOOD vsebuje:
na poseben način prečiščene in obdelane vode
ter ekstrakt Lithothamnium calcareum v kombinaciji z drugimi globokomorskimi algami

 

Vsebnost

Cellfood koloidna raztopina 328 mg

Priporočen dnevni odmerek Cellfood 24 kapljic 1,2 ml *PDV

*PDV-Priporočeni dnevni vnos ni določen

 

Osnovna navodila za uporabo

DNEVI Zjutraj – št.kaplj. Opoldan – št.kaplj. Zvečer – št.kaplj.
1. dan 2 2 2
2. dan 3 3 3
3. dan 4 4 4
4. dan 5 5 5
5. dan 6 6 6
6. dan 7 7 7
7. dan 8 8 8

 

Cellfood je koncentrirana koloidna tekočina, zato jo vedno nakapljamo v vsaj 2,5 dl dobre navadne vode, premešamo in nato popijemo. Lahko nakapljamo tudi v cca 0,5 l vode (pol litra), premešamo in v roku 1 h do 2 h popijemo.

Cellfood je prehransko dopolnilo, in tako je le dopolnilo k zdravi in uravnoteženi vsakodnevni prehrani, ki je za vsakega posameznika sebi lastno. To pomeni, da si vsakdo od nas prilagaja dnevno količino svojim potrebam primerno. Enako velja za Cellfood.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: