Astaxin Original, 60 mehkih kapsul

Astaxin Original, 60 mehkih kapsul

0 out of 5

25.34 

Prehransko dopolnilo vsebuje kombinacijo antioksidantov, ki varujejo organizem pred prostimi radikali.

Kategorija: Nensi: 1051734

Opis

Astaxin je učinkovita kombinacija antioksidantov, ki varujejo organizem pred prostimi radikali. Astaxin vsebuje naravni karatenoid astaksantin, ki sinergistično deluje s pomembnima vitaminoma C in E. Astaksantin je močan in naravno pridobljen iz mikroalge Haematococcus pluvialis. Alga ima pomembno vlogo v naravni prehranski verigi, saj astaksantin daje barvo lososu in rakcem. Alge prideluje AstaReal na Švedskem in proizvodnja Astaxin®-a je pod farmacevtskimi standardi in nadzori.

Edinstvena in učinkovita kombinacija naravnega astaksantina AstaReal 4 mg, naravnega vitamina E in vitamina C v kapsuli.

Astaksantin je močan in naravno pridobljen iz mikroalge Haematococcus pluvialis.

Alga ima pomembno vlogo v naravni prehranski verigi, saj astaksantin daje barvo lososu in rakcem.

Alge prideluje AstaReal na Švedskem in proizvodnja Astaxin-a je pod farmacevtskimi standardi in nadzori.

Astaxin vsebuje karatenoid astaksantin, ki sinergistično deluje s pomembnima vitaminoma C in E. Vitamin C in E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.  Vitamin C ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, dlesni, žil in hrustanca. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju, k delovanju živčnega sistema in prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

 

Vsebnost

 

v 1 kapsuli

 

v 3 kapsulah

ASTAKSANTIN

VITAMIN E

VITAMIN C

4 mg

10 mg α-TE (83 % PDV*)

60 mg (75 % PDV*)

12 mg

30 mg α-TE (250 % PDV*)

180 mg (225 % PDV*)

*PDV = priporočen dnevni odmerek

Sestavine: sončnično olje (Helianthus annuus), želatina (ovojnica), izvleček mikroalge Haematococcus pluvialis (AstaREAL) z vsebnostjo astaksantina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; L-askorbinska kislina (vitamin C), d-alfa-tokoferol (vitamin E), sredstvo za zgostitev: mono- in digliceridi maščobnih kislin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; emulgator: lecitin iz sončnic; barvilo: železov oksid.

Priporočena dnevna količina: 1 kapsulo od 1- do 3-krat na dan. Kapsulo zaužijte med obrokom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Način shranjevanja: Izdelek je potrebno hraniti v suhem prostoru, pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Rok uporabnosti in serija oz. lot številka: Odtisnjeno na škatlici in na blistru. Uporabno najmanj do konca datuma (mesec-leto).

Neto količina: 38,4 g, 60 kapsul po 640 mg. Pakiranje vsebuje 3 blistre po 20 kapsul.

Proizvajalec: AstaReal, Forumvägen 14, SE-131 53 Nacka, Švedska

You've just added this product to the cart: