Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, 200 tablet

Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3, 200 tablet

0 out of 5

19.60 

Prehransko dopolnilo vsebuje kalcij in vitamin D, ki sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti in zob ter magnezij, ki  prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanje ter k delovanju mišic.

Kategorije: , , Oznake: , , Nensi: 1039057

Opis

Kalcij in vitamin D sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti in zob. Vitamin D prispeva k absorpciji/uporabi kalcija in fosforja ter prispeva k delovanju imunskega sistema in k delovanju mišic. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanje ter k delovanju mišic.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-3 tablete dnevno (ovalna tableta za lažjo uživanje) ob jedi.

Vsebnost:

Sestavine 1 tableta vsebuje PDV(%)*
Kalcij (karbonat, citrat, malat, fumarat, sukcinat) 333 mg 41,63
Magnezij (oksid, citrat, malat, fumarat, sukcinat) 167 mg 55,7
Vitamin D3 (holekalciferol) 5 mcg/ 200IU 100

*Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Citronska kislina (regulator kislosti), mineralno olje, modificiran celulozni gumi, magnezijev silikat, polisorbat (emulgator), prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid) trietilcitrat (mehčalo), titanov dioksid (barvilo)

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Neto količina: 200 tablet (330 g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

You've just added this product to the cart:

Virtualni pomočnik
Virtualni pomočnik
Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?
Povezujem...
Trenutno ni na voljo nobenega svetovalca.
Vsi svetovalci so trenutno zasedeni, prosimo poskusite kasneje.
:
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pozdravljeni, če potrebujete nasvet strokovnjaka, prosimo vpišite vaše podatke za začetek pogovora
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pogovor je bil končan.
Je bil nasvet našega strokovnjaka uporaben? Prosimo podajte oceno.
Dobro Slabo