Igazym pepermint, 20 pastil za grlo

Igazym pepermint, 20 pastil za grlo

0 out of 5

4.98 

Igazym so patentirane skandinavske naravne pastile za grlo s protitelesi in lizocimom ter dodatkom olja japonske mete. Primerne za odrasle in otroke. Naravne pastile za grlo, ki poskrbijo, da se hitro počutimo bolje.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1053549

Opis

Igazym so patentirane skandinavske naravne pastile za grlo s protitelesi in lizocimom ter dodatkom olja japonske mete. Primerne za odrasle in otroke. Pastile so učinkovite, da se hitro počutimo bolje. Prehransko dopolnilo. 

Težave z žrelom in grlom so lahko sila neprijetne in ne glede na sam vzrok težav je naša prva skrb, da jih čimprej olajšamo. Posebno pa so na udaru otroci, še posebej, ko pridejo v stik z vrstniki v vrtcu ali šoli.
Sluznica žrela je najbolj dovzetna za okužbe z virusi in bakterijami. Naravno je prekrita z zaščitno plastjo protiteles, ki pa posebej v zimskih mesecih lahko oslabi.

IGAZYM so unikatne pastile za grlo, ki združujejo večstoletno tradicijo uporabe kolostruma v Skandinaviji pri ljudeh in dognanja moderne znanosti. Rezultat so učinkovite, naravne pastile za grlo, ki poskrbijo, da se hitro počutimo bolje.

Aktivni sestavini pastil IGAZYM sta kravji kolostrum in jajčni beljak. Kolostrum vsebuje aktivna protitelesa (imunoglobuline), jajčni beljak pa vsebuje encim lizocim. Njuno sinergično (vzajemno) delovanje je hitro in učinkovito.

Kolostrum je izjemno naravno hranilo. Vsebuje protitelesa v zelo visokih koncentracijah. Prvih 24 ur je ključnih, da se razvije imunost novorojenih teličkov, ki morajo zato prejeti 4 litre kolostruma, da lahko preživijo. Protitelesa so specifična za antigene (viruse in bakterije), katerim je bil izpostavljen imunski sistem krav.
Lizocim pa je encim, ki razgrajuje celične stene bakterij.

 

Vsebnost

Vsebnost v 20 pastilah:

Kolostrum 361 mg, od tega protitelesa (imunoglobulini) 101 mg

Jajčni beljak 536 mg, od tega encim lizocim 29 mg

 

Sestavine

Glukoza, jajčni beljak v prahu, kolostrum v prahu, beta-ciklodekstrin, olje japonske poprove mete (Menthae piperita L), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju).

Alergen: jajce, mleko.

 

Odmerjanje

Pastile IGAZYM so primerne za odrasle, nosečnice ter za otroke od 1. leta starosti dalje in nimajo znanih stranskih učinkov. So naravne in ne vsebujejo umetnih sladil.

Priporoča se jemanje 1 – 2 pastili IGAZYM vsako uro. Največ 20 pastil dnevno.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: