BioBran 1000, 30 vrečk

BioBran 1000, 30 vrečk

0 out of 5

114.72 

Prehransko dopolnilo BioBran je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. 

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1013417

Opis

Prehransko dopolnilo BioBran je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. To zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilje. Aktivna sestavina so naravne spojine arabinoksilana. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvorijo v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3).

BioBran MGN-3 je pripravljen iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma. Prehransko dopolnilo, proizvedeno na Japonskem.

Te vlaknine se po zaužitju iz tankega črevesja absorbirajo v krvožilni sistem. Tam pridejo v stik z imunskimi celicami telesa.

BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance.

BioBran MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečic s praškom (BioBran 1000). Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 minut  po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

 

Sestavine

Sestava v 1 vrečici: MGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).

 

Odmerjanje
Pozitivni učinek BioBrana se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1 – 3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije.

Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti).

Vedno se začne z jemanjem 3 x 1 vrečice BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečico BioBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.

Opozorilo: Ni primeren za tiste, ki jemljejo zaviralce imunskega odziva (imunosupresive), saj se učinki lahko izničijo.

 

Pakiranje: 30 vrečic s praškom.

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: